keskiviikko 16. syyskuuta 2009

SNY


Klassinen juttu, viikko on ollut aika tavalla kaamea, monellakin tavalla ja tänään tulin puhkipoikkiolotilassa kotiin ja mikä odottikaan postilaatikossa: Sny:ltäni ensimmäinen paketti. Suuri kiitos sinulle päiväni piristämisestä! Sisältönä olivat nuo pehmoiset Regian sukkalangat, selvästikin pojille uudet sukat syksyksi, klassinen kortti, muumi-avaimenperä ja herkullisia Malacon salmiakkeja, maistettu on jo ja olivat maukkaita. Olenkin tosiaan suuri salmiakin ystävä, en niinkään muiden karkkien tai namien. Nämä olivat nami nami ja slurps!

Tänään on taas istuttu vanhempainillassa, Kuopus Kepposen sellaisessa. Kerrankin tiivistettyä tekstiä ja infoa ja asiallista keskustelua vanhempienkin taholta.

Neulomuksia ei nyt taas oikein synny, kahdesta syystä. Aika on tosi kortilla ja reuma taas kiukkuilee, oikea kämmen on kipeästi turvonnut ja jänne kireänä tulehduksesta, joten odotellen aikaa parempaa...

Nyt taidan poistua takavasempaan ja höyhensaarten suuntaan, viikko on jo paremmalla puoliskolla.

Sytytellään kynttilöitä ja nautitaan hämyisistä syysilloista.


5 kommenttia:

 1. Kiva jos maistuivat! Näitä uusia salmiakkeja en ole itse vielä ehtinyt maistella vaikka aikamoinen karkkinarkkari olenkin.

  VastaaPoista
 2. Herkun paketin olet saanut:)
  Voi kun nuo sinunturvotuksesi pian helpottaisivat! Kamalaa kidutusta, kun ei pääse neulomaan;)
  Nauti matkastasi ystäväni <3
  Lila

  VastaaPoista
 3. Lila: niinpä, todellista kidutusta. Onneksi tilanteet yleensä elää nopeaan tahtiin ja nyt jo pikkuisen helpottaa eli varmaan jo huomenna pääsen reissulla vähäsen tikuttamaan.

  VastaaPoista
 4. Kivan paketin olet saanut! Noi kivut jo ittessään on kamalia ja vielä kamalammaks menee ku rajottaa touhuja =(
  Tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
 5. Marika: Kiitos tsempityksestä. Sinä sen sanoit, kamalinta kun harrastukset estyy:) mutta positiivisella mielellä pitää elämässä edetä.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.