keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Syksyn sävelet


Tällainen mukava yllätys minua tänään odotti postilaatikossa. Ilahdutit kovasti mieltäni salainen ystäväni. Kortin hemmo muistuttaa kovasti minua. Havaitsin myös, että kovin on jo syksyistä ulkona, tämä päivä tosin teki poikkeuksen lämmöllään.

Syksyn kiireiset tohinat ovat jo alkaneet, lasten kouluilta tupsahtelee vanhempainiltakutsuja ja kaikin tavoin muutenkin tuntuu, ettei vuorokaudessa ole riittävästi tunteja.

Käsitöissä on työn alla muutama tilaustyö enkä niitä vilauttele ennen kuin saan ne vastaanottajilleen. Ennen kuin huomaakaan, pohditaan taas hirmu kiireellä joululahjoja.. minne kaikki aika oikein katoaa.

Ai niin, Kosti the Suuri Saalistaja haluaa ylpistellen kertoa metsästäneensä eilen suuren rotan. Saikin kyllä ansaitusti runsaat kehut reippaista otteistaan, noitahan maalla riittää ja hyvä olisikin, että saalistaisivat mahdollisimman monta pois nurkista pyörimästä.

Tikutustaan jatkaa..


2 kommenttia:

  1. Kiitos eilisestä illasta! Kuinkas ne kotoisat ongelmat selvisivät...?

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi! Kotona oli jo ihan rauhallista, asiat olivat vähän niinkuin epäilin, oli puolustautunut ja menettänyt lopulta malttinsa. Osapuolet ovat tehneet sovinnon, jospa se nyt sitten jatkossa olisi rauhallista.

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.