lauantai 19. syyskuuta 2009

Terveisiä Tallinnasta!


Takana vapaapäivä Tallinnassa. Heti perjantaiaamuna aikaisin starttasimme ystävän kanssa matkaan. Onneksi olimme viisaita ja otimme risteilyn kaikilla herkuilla. Oli ihan parasta kömpiä hyttiin väsyneiden jalkojen kera ja välttyä kaikelta siltä ruuhkalta muualla laivassa. Eikä ollenkaan pahasta ollut kunnon brunssiaamiainen mennessä ja päivällisbuffet tullessa. Jopa niin tuli syötyä, että ilmapalloa muistutti olo lopulta Suomen päähän palatessa.

Ilma oli lähes koko päivän aurinkoinen ja lämmin, vain pieni kuuro tupsahti niskaan iltapäivällä. Vain pieni spurtti tuli tehtyä Liann Lõngadiin ja sieltä nuo kuvan ostokseni ovat. Kuten voi huomata, olin hyvin maltillinen lankojen suhteen, mutta puikkoja sitten tulikin hamstrattua hiukan useammat, näitä on ollut hankala löytää Suomesta, Mariannelta Saksasta olen aiemmat vastaavat puikkoni tilannut. Tosin kahdet oikeanpuoleiset menevät ystävälle, jos vain kelpaavat. Lanka oli pehmeistäkin pehmeintä 30% angoraa ja 70% merinovillaa. Huivi syksyksi tai talveksi, pehmoista tuntua kaulan ympärille. Muutama muukin juttu kyllä mukaan tarttui, mutta niitä olen ajatellut merkkipäivän lahjomisiin, joten pysykööt vielä esittelemättä.

Tuli kyllä todella irrottauduttua arjesta, on naurettu ja höpötetty riittämiin ja muutamat helpottavat itkutkin päästetty ilmoille. Näitä tarvitaan aina arjen puhinoitten lomaan, taas jaksaa mennä tohistaa vähän aikaa.

Tikuttamaan taas, kun pystyy.

2 kommenttia:

  1. Pakko käydä välillä aina vilkuilemassa noita puikkoja, kun ei vielä hypistelemäänkään pääse ;) Maltankohan odottaa?!
    Lila

    VastaaPoista
  2. Lila: ovat kyllä tosi herkut, jo ihan tuntunsa ja värinsäkin puolesta. Malta vielä hetki niin pääset reaalina hipelöimään;)

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.