sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Kupponen kuumaa ja herkuttelua


Sunnuntait ovat niitä laiskanletkeitä päiviä minulle, jolloin kieltäydyn kerrassaan sinkoilemasta minnekään ellei ole lähes elämästä ja kuolemasta kysymys. Minimissäänkin sinkoilun aiheen on oltava itseäni miellyttävä. Itsekästä, eikös vaan, mutta ainakin oma arkeni niin kotona kuin työssäkin on niin muiden auttamiseen ja "palvelemiseen" sidottua, että yksi päivä viikosta itsekkyydelle ei varmaankaan ole liikaa.

Istuskelin siis höyryävän kahvikupillisen äärellä ja kieputtelin tuoreet väriherkut vyyhdeille. Oli niin laidasta laitaan värejä, ettei tarvinnut edes suklaata kahvin kaveriksi. Visuaalinen herkuttelu riitti tällä kertaa.

Ja koska aivoni juuri nyt lyövät jo lähes tyhjää värien suhteen ja itse herkästi keittelee aina niitä samoja keitoksia, niin auttakaahan vähän: kertokaapa ja ehdotelkaa mukavia väriyhdistelmiä taikka vain solideja versioita. Tähän on hyvä samalla yhdistää ihan ihkaensimmäinen blogiarvontakin. Arvon ihan satunnaisotannalla ehdottajien joukosta voittajan, joka saa palkinnokseen tämän kirkkaanlimesolidin sukkavyyhdin:


Aikaa osallistua on syyskuun loppuun asti. Ja muistattehan keksiä itsellenne nimimerkin tunnistamisen helpottamikseksi. Onnea matkaan!

23 kommenttia:

 1. ihania värejä taas kerran :)
  Lime-pinkkiä ehdotan.. njam :P

  VastaaPoista
 2. Pinkki-lime olis ihana, lime-keltainen myös, kelta-pinkki myöskin!

  VastaaPoista
 3. Kauniita värejä:)
  Ehdotan turkoosin erisävyjä samaan vyyhtiin.

  VastaaPoista
 4. katsellessani pikku hiljaa värikylläisemmäksi muuttuvaa maailmaa, niin miten olisi kelta-oransi-vihreä (ei kirkas vihreä)

  VastaaPoista
 5. Kauniita värjäyksiä taas kerran!

  Mie ehdottaisin jotain vaaleanvihreä-vaaleanpunainen viritelmää tai viininpunaisen eri sävyjä.

  VastaaPoista
 6. Ehdotan samojen värien eri sävyjä, koska olen tietynlainen tylsimys ja pidän sitä yhdistelmää rauhallisena. :)

  VastaaPoista
 7. Voihan väripata, miten ihania värjäyksiä!
  Ensimmäisenä tuli mieleen ruskan värit, näin toissapäivänä niin mahtavan värisen vaahteran, että sen värit kun sais lankaan... Ja äsken aloin miettiä, mitä lentopallokoristuksella/värityksellä tehtyjä juttuja vois jouluksi tehdä, meillä kun nuorimmat pelaa ja niiden kaverit. Ainakin noissa peleissä on pallot sinikeltaisia, siinä lentopallolangan väri. Juu u, en jatka enempää, mulla kun lähtee mielikuvitus lentoon...
  Rauhallista sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Hmm.. Onkohan tumma violetti-limen vihreä-pinkki-yhdistelmä jo porissut padassasi? Sellainen olisi aika namu.. t. TiiMa

  VastaaPoista
 9. Ihanan herkullisia vyyhtejä! Huokailen ;O)

  Syyssateiden keskellä haluan ojentaa sinulle tunnustuksen. Käyppä kurkaamassa blogiini ;O)
  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 10. Mä oon jotenkin aina tykännyt vihreä/oranssi yhdistelmästä, mutta myös oranssi/ruskea on ihana. Ja vielä kun uskaltautuisin itsekin kokeilemaan värjäystä, mutta kun en tiiä siitä mitään.

  VastaaPoista
 11. Vahva puna-vihreä väri olisi poikaa. Sini-punainen myös.

  VastaaPoista
 12. Tässähän on yllä jo paljon herkullisia ehdotuksia... Lime-pinkki ja vaaleanvihreä-keltainen-oranssi voisivat olla nameja.

  VastaaPoista
 13. Ihana tuo sinun okran tai viljapellon värinen vyyhtisi. Itse tykkään eniten juuri tuollaisesta semi solideista väreistä. Niistä tulee mielestäni kauneimmat sukat.
  Ehdottaisin lähes solideita värejä seuraavissa sävyissä punaoranssi, oranssi, aniliininpunainen ja ruosteen punainen. Lämpimiä värejä tarvitaan ilmojen kylmetessä.

  VastaaPoista
 14. Unohdin ihan ehdottaa, että tumman ruskea (suklainen sävy) ja turkoosi vois olla herkku yhdistelmä. Pinkki-turkoosi, lime-turkoosi tai eri sävyisiä turkooseja ;O)

  VastaaPoista
 15. Mie oon kaikkien hauskojen värien hyvänsävyiseen ruskeaan yhdistämisen kannalla :) Niinkuin esim. turkoosin, limenvihreän, pinkin, oranssin...

  VastaaPoista
 16. Ihania värejä olet jo keitellyt.
  Mitähän tuohon vielä osaisi ehdotella?
  Oranssi-vihreä,turkoosi-ruskea, sininen-harmaa.
  Semisolidit oranssiset ja vihreät näin syksyllä on kauniita. Semmoset pihlajan väriset, marjat ja lehdet.
  -Nonna-

  VastaaPoista
 17. Ihania värejä ja vyyhtejä!!

  Väriehdotelmia näin randomilla: metsänvihreä-ruskea, vaal.punainen-ruskea, turkoosi-vaal.sininen, oranssi-keltainen, vaal.ruskea-tummanruskea, violetin eri sävyt.

  VastaaPoista
 18. Jälleen kerran huokailen noiden sinun värjäystesi perään! Upeita! Väriksi ehdotan turkoosi-ruskeaa, siitä tykkään itse!

  Kata

  VastaaPoista
 19. Kyllä sinä tunnut osaavan värjäämisen taidon, sillä niin kauniita lankoja olet saanut aikaiseksi. Minä ehdotan seuraavaa väriyhdistelmää: tummanvihreä-tummanlila-lämmin punainen.

  VastaaPoista
 20. Ruskea ja pinkki sopii mun makuun juuri nyt..

  VastaaPoista
 21. Oranssi-tummanruskea-keltainen-lime ois hyvä.

  VastaaPoista
 22. Jadenvihreä on oma suosikkini, se yhdistettynä johonkin kultaan vivahtavan ruskean kanssa olisi aika herkku!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.