sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Syksyn tuoksut

Vaikuttaisi ihan siltä, että syksy on lopullisesti saapunut. Flunssa nimittäin saapui myös, Esikko on surkeana aloittanut potemisen ja pitää siitä suurta numeroa myös! On vaikeaa olla hymyilemättä, kun sohvanpohjalta (jonne potilasvuode on rakennettu) kuuluu tasaisin väliajoin: Aijai, voivoi minua! Minullakin on kurkku hitusen karhean tuntuinen, toivottavasti en itse sairastu, ensi viikon kalenteri on niin täyteen buukattu, ettei toivoakaan poissaolosta ole.Piha odottelee haravoimista, Neiti Nökö sitä jo onkin harrastanut vaan oli menettää hermonsa koiruuden kanssa sillä heti kun muhkea kasa jonnekin aikaansaatiin, oli koira sen möyrinyt ja levittänyt hetkessä.

Perjantain vietinkin sitten näin mukavissa maisemissa, ihan töiden puolesta:Paikkahan on Nuuksion Kaitalampi, kuntoilua maastossa ja herkullista nuotiolla keitettyä lohisoppaa ja makkaraa paistettuna. Kaiken kruunasi nuotiokaffet.


Tuossa laiturin kupeessa harrastin perunateatteria pääkokin keskittyessä sopan aloituksessa muilta osin. Vastapäisellä rannalla naturellirouvat pulahtelivat lampeen. Hiukan kyllä hymyilytti, mutta mikään ei kyllä voita ulkona tehdyn ruoan makua, ah!

Vielä muistutan ARVONNASTA tuolla alempana, kuun loppuun asti ennättää osallistua. Kiitos vielä kaikille sinne kommentoineille!8 kommenttia:

 1. Kyllä on jo syksyä kuvissa - ja ilmassa! Se on kyllä totta, että ulkona sapuska maistuu paremmin.

  VastaaPoista
 2. Nuo flunssat joutais jollei nyt kokonaan pois, niin ainakin vähentyä. Meillä taitaa juuri alkaa toinen kierros, tyttö kyseli kuumemittaria ja valitti koulussa kurkkukivun alkaneen, juuri toivuttu edellisestä. Pidän peukkuja, ettei SInuun pääse flunssa iskemään..-

  VastaaPoista
 3. Sinulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä syksy on kaunis, pian lehdet putoaa pois ja alkaa loskakuu..
  Ihanat karvakakarat ♥

  VastaaPoista
 5. Liiolii: Totta turiset ja syksy on kyllä ihana.
  Mammutti: Voi kuinka kurjaa, että teilläkin, mutta lämmintä ylle ja alle - jospa se tästä.
  Neferi: Olipa ihana tunnustus, kiitokset kauneimmat
  seijastiina: värit ovat juuri hehkuvimmillaan, karvakakarat kiittelee, pitkin pihaa pinkoessaan.

  VastaaPoista
 6. Voi kökkelis, flunssa ei ole koskaan tervetullut. Itse olin viime viikolla. Carmolistippakuuri auttoi paljon oloa, samoin kesällä kerätyt yrttiteet ja hunaja.

  Kaitalampi onkin tuttu paikka:) Olen houkutellut siellä Taikaa uimaan useammankin kerran. Huonolla menestyksellä...

  VastaaPoista
 7. Miun blogissa olis siulle tunnustusta ja suitsutusta :)

  VastaaPoista
 8. Pau: Pitääpä koittaa noita tippoja. Voi sitä Taikaa, no ymmärrän kyllä häntä, Annikaan ei suostu uimaan:)

  hillanen: Olen sanaton, kiitos:)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.