lauantai 16. lokakuuta 2010

Oodi villabambulle

Siitäkin huolimatta, ettei tästä pohjalangasta ainakaan tämän hetkisillä taidoillani saa voimakkaampia värjättyä, olen suorastaan rakastunut tähän lankaan. Sopivan rouhean näköistä, suorastaan juurevan tuntuista. Sopii mielestäni mahdottoman hyvin murretuille jopa synkille väreille ja sitten taas toisaalta myös noille heleillekin sävyille.

Niitä synkempiä sitten tällä kertaa värjäsinkin. Harmaaseen taittuvaa oliivinvihreää, luumulilaa grafiitilla sekä ruskean sävyjä.


Mutta voi sentään, nyt ne ovat jälleen loppu. Ahneella värjärillä on se kuuluisa kakkainen loppu. Eipä auta itku eikä hammasten kiristys. Taidan koitella seuraavaksi ihan tuolla perusnallella, miten ottaa väriä itseensä. Sekin on minusta oikein mukava perussukkalanka.
 
Tänään oli suunnitelmissa lähteä katsomaan ystäväkullan keikkaa, vaan Esikolla ei ollut hoitajaa ja oma kurkku on kuin santapaperia. Niin siinä on tainnut käydä, että se kaikkialla pyörinyt flunssa on uhkaavan lähellä. Kaikki muut ovatkin sitä meillä ja lähiympäristössä jo poteneet.
 
Tänään ohjelmassa siis hyvin rauhaisaa kotieloa ja lämpöinen sauna. Ja ehkä vielä niitä värjäyksiä. Toivottavasti jaksatte niitä vielä katsella.
8 kommenttia:

 1. Oi mitä ihania tummia sävyjä !

  - ja värejä jaksaa aina katsella, eli lisää vaan :)

  VastaaPoista
 2. Namuja! :) Mulla on bambusilkkisukkaa odottamassa pataa. Sitten kun gradu on valmis. Saa nähdä kuin siihen tarttuu värit.

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit! Min en voi kun ihmnetellä tuota värjäystaitoasi.

  VastaaPoista
 4. ihanat värit, huomasithan että olit voittanut arvonnassa...osoitetta kaipailen... :)

  VastaaPoista
 5. Kati: Kiitos, mukavaa jos jaksatte näitä katsella:D

  ellie: Tsemppiä gradun loppuun saattamiseen. Silkkiä sisältäviä olen kyllä värjännyt ja ihan hyvin on tarttunut, tuohon bambuun taas ei ollenkaan niin tehokkaasti:)

  Mammutti: Nämä tosiaan ovat iloisia yllätyksiä jokainen, todellisia Harakirejä, kuten eräs neuleystävä kerran totesi:)

  Sarppu: Opsis, enpä ollut edes huomannutkaan ja olit niin tärkeistä asioistakin kirjoittanut, pisteet kympillä siitä.

  VastaaPoista
 6. Nämä sinun lankasi ovat niin kauniita, että niitä jaksaa katsella vaikka kuinka pitkään. Harmi kun niitä ei pysty hiplaamaan tässä koneen äärellä :) Näistä minun lemppari on tuo keskimmäinen, mutta tyylikkäitä toki nuo toisetkin.

  VastaaPoista
 7. Voi, näihin sun ihaniin värjäyksiin ei kyllästy!! Eikä myöskään mukaviin bloggauksiisi. On mukavaa, kun valkoista Nallea on taas myytävänä, minunkin on ollut tarkoitus sitä värjätä, vaan enpä ole saanut aikaisekseni. Mukavaa sunnuntai-päivää sulle!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.