lauantai 2. lokakuuta 2010

Mitähän sitä tekisi?

Niin, kun lapset sairastavat ja tekeminen on rajoitettua, silloin sitä alkaa mieli palaa hyvin herkästi tuonne väripadan äärelle.

Tämän tai oikeammin eilisten keitosten tulos on tässä:


kaikki 100% Schoppelwollen merinovillaa.

Sain kasapäin hyviä ehdotuksia tuolla arvonta-postauksessa väreille ja osin niitä hyödyntäen ideoin tällä kertaa.

Olen saanut usemman ihanan tunnustuksen ja kiitokset niistä kuuluvat Lilalle, Neferille ja hillaselle . Kiitos kaunein teille kaikille, palaan niihin kunhan tämä tauti- ja kiiretilanne täällä kotosalla taas hellittää.

Anni-ryökäle taas tempaisi. Oli käynyt jälleen tuolla lantalassa juoksentelemassa ja joutui siis pesuun. Miten voikin koira haista niin hirveälle? Uh...arvatenkin murjottaa minulle jälleen, vaikken edes suihkutellut häntä vaan miehet sen tekivät. Siitä saisi melkein oman postauksensa, sen verran episodi se joka kerta on.

Kusti ja Kosti saivat tänään jo toiset pannat ja laatat kaulaansa, edellisten jälleen hukuttua. Erityisesti Kusti inhoaa pantaa yli kaiken ja epäilenkin, että käyttää veljeään sen poissaamisessa apuna, rontti! Pojat kartuttavat muhkeaa talviturkkia näin syksyllä ja sanommekin Kustia leikkisästi Pufiksi:)

Ja nyt saunan lämmitykseen, oikein leppoisaa viikonvaihdetta kaikille!

7 kommenttia:

 1. Voi vitsi, että sun värjäykset on upeita! Etenkin nuo kaksi oikeanpuoleista vyyhtiä miellyttävät mun silmääni.

  VastaaPoista
 2. aivan ihana tuo reunimmainen vasemmalta :P

  VastaaPoista
 3. Taikasauva on taas heilunut! Ihania nuo kaksi vasemmalta:)))

  VastaaPoista
 4. Lammas, enkulin käsityöt, Peikkotyttö, Lila ja ellie: Kiitos taas niin ihanista kommenteista, kovasti lämmittää mieltäni.

  VastaaPoista
 5. Voi valtava, miten ihania VÄREJÄ. Nuo oikeanpuolimmaiset on kyllä tosi herkkuja. Kun saisikin jostain tollasia, mut ku ei aika riitä itse värjäämään ja eipä niitä myynnissäkään taida olla, ei ainakaan täällä keskelläeimitään oo tollasia näkyny. Täytyy vain tyytyä ihailemaan toisten tuotoksia.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.