maanantai 9. toukokuuta 2011

Lempifarkut ja suklaata taskussa

Hiukan taitaa olla hämäävä otsikko, tunnustan. Tuo on kuitenkin vastikään värjäämäni merinonylon sukkisvyyhdin nimi. Tilaustyö Neiti Nököltä, tahtoo sukat tuosta. Tykkään itsekin, lienee pakko yrittää dippailla toinen samanmoinen, että saan sukat itsellenikin.



Lempifarkut ja suklaata taskussa

Eihän se runosuoneni vielä tähän ehtynyt, ehei. Tämä alla oleva tyttönen on sitten puolestaan Lucy Liu. En mahtanut minkään, mutta tuo näyttelijätär tuli välittömästi mieleeni katsellessani vyyhtiä edessäni.



Lucy Liu

Piha odottaa edelleen haravointia, valitettavan pienen osan olemme ehtineet rapsutella. Kaiken lisäksi Esikko kävi innoissaan pihatraktorillaan levittelemässä tähänastiset keot ympäriinsä, jotta kiitos vain sinulle Esikko-kulta. Mene nyt sitten murmattamaan toiselle, kun ylen innoissaan sanoo tehneensä kaikki pihatyöt kuntoon. Puh, ei lopu hommat ainakaan kesken meiltä.

Havahduin myös tänään huomaamaan, että kesälomani ensimmäiseen jaksoon ei olekaan enää kuin hiukan reilut kolme viikkoa. Siis ihan pian jo, hui kuinka tuo aika nykyään kiitääkään. Ennenkuin huomaankaan olen 90 ja pohdin mihin bingoon sitä tänään suuntaisinkaan.

10 kommenttia:

  1. Et sä ysikymmipsenä bingoon ehdi. Sulla on niin monta väripataa porisemassa, ettet meinaa ehtiä kaikkia patoja hämmentää...
    Aika nyt on niin abstrakti käsite, ettei mene mun päähän ollenkaan ja toinen kummallisuus on ne tekemättömät "pakko tehdä työt"...
    Nauti keväästä, voihan sitä haravoida enskeväänä...

    VastaaPoista
  2. Hehee, niin varmaan, bingoon...
    Lankojen nimet on tosi hyvät! Kieltämättä nyt ajattelin, että voi ei, sillä on jossain elokuvissa istuessa sulanut suklaapatukka lempifarkkujen taskuun, mutta ei sentään :-D

    VastaaPoista
  3. Ihania lankoja:) Ja hyvät nimet!
    Voi sitä esikkoa! Vaan pakko nyt tunnustaa, että alkoi naurattaa:)))
    Hah, sä mihinkään bingoon ehdi. Sä värjäilet lankoja vielä tuolloin:) Ja mä niitä sulta ostelen ja sukulaiset pudistelee päitään, että nuo mummot on ihan höpsähtäneitä;)
    Ihanaa tiistaita sinulle!

    VastaaPoista
  4. Ihania lankoja olet tehnyt. Onko tuo Lycy Liu varattu. Minä sen niin mielelläni ostaisin

    VastaaPoista
  5. Kauniin värisiä ´lankoja ja kivat nimet niillä.

    VastaaPoista
  6. Mammutti: Voipi olla oot oikeassa, sitä minnekään bingoon kerkiä;D
    Saila: Onneksi ei ollut oikea suklaa taskussa vaikkakin tänään suli autoon suklaapatukka. Onneksi on vielä avaamattomana kääreissään,hih!
    Lila: Höhöö, voi meitä:)
    enkuli: ei ole varattu, pukkaan sinulle mailia tulemaan;D
    Krista: Oi, kiitos kaunein:)
    Neule-Kirppu: Kiitosta kumarran edelleen:)

    VastaaPoista
  7. Mukavaa lomanodotusta sinulle!
    Jos oikein pidät vauhtia päällä, et huomaa mennä sinne bingoonkaan :)

    VastaaPoista
  8. Parin yön kuluttua menen netittömään saareen niin toivotan Sinulle nyt OIKEIN HYVÄÄ KESÄÄ!

    VastaaPoista
  9. Onpas muhevan värinen tuo suklaapatukka taskussa :) Sulosia nuo teidän "karvakakarat". Mukavaa loman odotusta ja tervetuloa lukijakseni Zelda!

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.