keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Luontodokumenttia maalta

Ihana neiti Nökö, oli vaellellut aamulla ja iltapäivällä pitkin poikin taloa ja mantuja ja olikin napannut hauskoja kuvia villieläimistämme. Katsokaas vaikka!

Aamulla lähtiessäni päästin Kostin sisään ja Nökön lähtiessä kouluun löytyi katti patjapussin sisältä näyttäen suurinpiirtein siltä, että älkääpäs häiritkö!Repe-ressu on ollut hiukan hukassa ilman velipoikaansa ja tavallista paljon seurallisempi. Juuri kun vuorossa olisi ollut silmän puhdistus, otti katti ja pakeni. Aavisti tietysti mitä aiomme.


Annin kanssa lenkillä, joku läähättää pakahtumaisillaan


Eilen olikin jälleen Länskäri-neulojien kuukausittainen tapaaminen. Meitä oli paikalla kuusi ja virkistävää kuten aina. Kiitos teille kaikille paikalla olleille. Ensi kuussa taas uudelleen, seuratkaahan lähiseudun neulojat tuolta blogistamme aikatauluja ja tulkaa ihmeessä mukaan joukkoon rapeaan.7 kommenttia:

 1. Voi kun onkin ihania kuvia karvaisista kavereista! Kostin valkoiset posket on niiiin ihanat <3 Ja voi pientä Repeä, kun kaveria ei löydy. Minullakin meinasi sydän pakahtua kun Viljo kuoli ja Musti etsi kaveriaan joka paikasta, pakkohan sille oli sitten pikkuveli-riiviö hankkia, ja itsellekin. On noista eläimistä kovin paljon lohtuakin suruissa.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia:)
  Mukavaa loppu viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Symppiskuvia kerrassaan, niin suloisia ystäviä teillä!

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia, kuvaajalla on ollut hienosti ajatus mukana!

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvia, kuvaajalla on ollut hienosti ajatus mukana!

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia, vai otti kisuli hatkat kun piti silmiä putsata :D on ne ovelia veijareita. Meillä tyttö rakastaa kaikkia eläimiä, mutta harmi kun tähän ei voi kisujakaan oikeen ottaa, kun ollaan ihan tien vieressä. Tai sitten ne olisivat aina sisällä ettei autot tule päälle.
  Hauskaa äitienpäivää sinne.

  VastaaPoista
 7. Saila: Onneksi on Repellä näitä muita kisukavereita sentään:) Eläinten kuviin ei koskaan taida kyllästyä, minä ainakaan;D

  Lila: Ihanaa viikonloppua sinulle:)

  Kangaskasa: Välitän kuvaajalle ansaitsemansa kehut:)

  Mari: Kuvaaja kiittää:)

  Teppana: Jep, on ne kyllä ovelaakin ovelampia;D Juu - en taitaisi uskaltaa pitää ulkokissoja yhtään ulkona jos oltaisiin lähellä teitä. Oikein aurinkoista äitienpäivää sinullekin:)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.