torstai 9. kesäkuuta 2011

Kesäinen lankatori


Jep - hermostuin taas tilanahtauteen ja siivosin värjättävien laatikot. Pukkasin siis ison kasan myyntisivulle

Ihana ilma on jatkunut ja tänäänkin heräsin ajoissa touhuilemaan. Pyykit kuivuvat suloisen tuoksuiseksi tuolla ulkosalla näillä ilmoilla. Luontokin alkaa olla huikeassa kukkeudessa. En kuitenkaan poiminut kameran linssiini noita virallisesti kauneimpia tällä kertaa vaan juuri nyt kiehtoikin hiukan rujommat kohteet.

Saanko esitellä, ahkeran kesätyöntekijän!Sekä työnsä loppuun jo melkein saattaneen HaitulanKohta on singahdettava ruokakauppaan. Olin ajatellut tehdä valkosipuliöljyllä maustettua lohta vaan arvatkaapa muistinko sen lohen? Niinpä, pää taskusta ja uusi yritys:)4 kommenttia:

  1. Pakko oli käydä hiukan tsiigaamassa noita myyntilankoja, vaikken voikaan kutoa, harmillista, mutta sävyt ovat niin kuaniita, että niistä jo saa hyvä mielen. Ehkä voisin anopilta kysäistä kutoisiko minulle sukat, jos ostan langat....tosin nyt hän on niin kesän lumoissa, että ei mistakaan että vielä tulee syksy, hih...ihana lämmintä ja aurinkoista, jotankin ihan uskomatonta pitkän talven jälkeen. Koitetaan nyt nautiskella.

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.