tiistai 28. kesäkuuta 2011

Kesä ja kärpäset

ja kaikilla kaveri meillä sanotaan. Ei virallinen versio - tiedän, mutta näin meillä, hih!

Annikin taitaa olla samaa mieltä sillä kärpäs-Eetvartti käytti otsaansa kiitoratana, hävytön otus. Muutoinkin tuolla turkilla tukalat oltavat niin vielä kärpäleet kiusaa, mrrh..


Muutoinkin karvainen kansa on ollut tällaisena hellepäivänä tavallista voipuneempiaaamusella Kostikin oli vielä silmät virkeänä, mutta kun töistä iltasella palasin olivat molemmat veljekset täysin roikoteltavassa kunnossa ja veteliäPunnitsimme muuten huvin vuoksi nämä sankarit ja kumpikin painaa hilkun vaille 6 kiloa. Kosti on korkea ja iso, mutta hoikkaakin hoikempi ja veljensä pienempi, mutta muutoin tuhdimpi.

KyJy-työt etenevät, mutta hitaasti kuten hiukan viikonloppuna jo ounastelinkin. Kiirettä riittää eikä puikkoihin ennätä yhtä tiiviisti tarttua kuin viikonloppuna.

Tuosta kolmen puikon päättelystä tuolla edellisessä postauksessa ainakin Pirena kyselikin. Minä teen tuon aina tällä ohjeella  ja onkin kätevä ohje, helppo kuin mikä.

Uusia lukijoitakin oli tullut, tervetuloa vaan teille lämpimästi.
7 kommenttia:

 1. Voi ihanat karvaveljekset, pusipusi! Kostin aamunaama on hurrrmaava. Nuo pienet valkoiset posket, niin kuin veljellänsäkin <3
  Voi Anniakin, ja kaikkia! Meillä vain Ransu kärsii helteellä voipuneisuudesta, Musti pantteroi pihalla niin kuin aina. Se on ihme joustava tyyppi! Ei haittaa pakkanen eikä helle.

  VastaaPoista
 2. Tuo teidän koiruus on kyllä niin ihana, nauravainen :)
  Ja kauniit sukat edellisessä postauksessa, tulee puolukkametsä mieleeni..

  VastaaPoista
 3. Karvaiset kaverit ovat kyllä kovilla näillä lämpimillä keleillä. Oli meidänkin poika aika vetelänä eilen illalla. Mutta mää niin tykkään kun on lämmin!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia. Meillä kans on koira ja kissa ja pari muutakin karvakuonoa. Koira on kaikkein tiukimmilla. On jo vanha. Hakee varjopaikkoja, kun pakko on minun perästä ulos päästä, vaikka sisällä olisi viileämpää.

  VastaaPoista
 5. Ihania karvakuonoja! Minunkin mielestä koiralla on ihana iloinen ilme! Lankalähetys tuli eilen perille, kiitos vaan! Olin tyytyväinen!

  VastaaPoista
 6. Saila: Ihanat Musti ja Ransu. Näin se vaihtelee helteen sietokyky:)
  Käsityönopettaja: Koiruus kiittää, hih - nauraen:)
  Krista: Niinpä, mutta samoin minäkin ajattelen, ihana helle!
  jantta: Kiitos kaunis:) Hassuja nämä koiruudet, meidänkin aina siellä missä ihmiset:)

  VastaaPoista
 7. Auli: Hienoa, että tuli nätisti perille - paljon kivoja inspiksiä sille:)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.