sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Sunnuntaiporinat

Täällä on juhlittu Esikon ja Neiti Nökön syntymäpäiviä, 15 ja 14 täyttivät pienoiseni. Ovat hauskasti syntyneet peräkkäisinä päivinä, 10 minuuttia erotti, ettei olisi tullut sama syntymäpäivä molemmille. Synnytyssalissakin lääkäri ja kätilö löivät vetoa, valitettavasti en kyllä enää muista kumpi vedon voitti, hih!

Onnea siis molemmille rakkaille!

Olen myös poristellut pataakin jälleenVasemmalta lukien Sooda (oikeasti kirkkaampi ja tummempi), Blair Witch, Ruusunen ja Hilma

Pukkasin ne taas sinne

Ja vielä yksi tärkeääkin tärkeämpi asia. Esikon kummitädin perhe joutuu luopumaan muuton takia Emppu-kissastaan. Emppu on siis 10-vuotias valkoharmaakirjava leikattu kollipoika. Tottunut siihen, että saa kulkea ulkona ja tulla sisälle hellittäväksi kun itsestä siltä tuntuu. Pitää kyllä siis sylittelystäkin, mutta omilla ehdoillaan. Nyt uusi koti onkin sitten ylemmissä kerrostalon kerroksissa eikä Emppu sopeudu sisäkissaksi. Olisiko täällä ketään, joka pystyisi Emppu-pojan adoptoimaan? Emppu tuodaan perille uuteen kotiin madotettuna ja eläinlääkärin lähtötarkastamana. Asia on akuutti sillä mikäli Empulle ei löydy uutta kotia, joudutaan se piikittämään. Sitä me kukaan emme tahtoisi. Oma kissapataljoonamme on aika suuri ja pelkään, ettei Kosti sulata uutta kollia joukkoon. Siis levittäkää sanaa Empusta, pyydän. Apulaan käsittääkseni ilmoitus myös on tulossa ihan lähipäivinä.

Sunnuntaita toivotellen

11 kommenttia:

 1. Onnittelut isoiksi kasvaneille pienokaisillesi! :)
  Herkkuja värjäyksiä, taas kerran. Sinun värjäämiä lankoja on näin joulunalla ollut puikoilla ja lisää olisi tarkoitus pukata puikoille. Jospa ensi vuoden puolella antaisin itselleni luvan ostostella lisää värjäyksiäsi.
  Toivottavasti uusi koti Empulle löytyy! Olisin tarjonnut kodin kisulle itse, ellen asuisi kerrostalossa.

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea synttärisankareille!

  Aivan ihania värjäyksiä noussut padastasi!

  VastaaPoista
 3. Synttäri onnittelut! IHania värjäyksiä taas.
  Toivon,että kisulle löytyisi pian uusi koti.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut "pikkuisille" näin jälkikäteen! Ihania lankoja jälleen! Toivottavasti Empulle löytyy koti. Ottaisin muuten itse, mutta meidän kolli ei oikein toisista pojista välitä =(

  VastaaPoista
 5. Kauniita lankoja taas.
  Hilma on minun suosikkini.
  Onnittelut myös ihanan värikkäistä sukista.

  VastaaPoista
 6. Onnea synttärisankareille. Toivottavasti Empulle löytyy koti ja pian! Hienoja värjäyksiä jälleen. :)

  VastaaPoista
 7. Etana: Voi kiitos:)
  Tiina: Kiitos kaunis:) Oletpa sinä ahkeroinut. Emppu saa kodin meiltä mikäli ei muuta paikkaa löydy,en hennoisi mitenkään piikille päästää.
  Kangaskasa: Kiitos=)
  Elina: Tattista sankareiden puolesta. Empun asiassa on selusta varmistettu:)
  Krista: Kiittää tää kauneimmin:)
  Tintti: Kaunis kiitos:)
  Riitta Sinikka: Mukavaa, että pidät:) Kiitos;D
  ArualMaria:Sankarit kiittelevät:) ja minä myös

  VastaaPoista
 8. Myöhästyneet onnittelut sankareille! =) Ja aivan ihanat värjäykset olet saanut aikaiseksi. :)

  VastaaPoista
 9. Oi kun on herkullisia värejä taas!Tykkään mahdottomasti tuollaisista monivärisistä langoista, kun en ole päättelyn ylin ystävä. Ja noita käyttämällä saa moniväristä jälkeä ja pääsee päättelystä luistamaan melkein kokonaan:)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.