maanantai 28. marraskuuta 2011

Uusi viikko ja sykerö

Niin se viikonloppu ennätti viuhahtaa taas ohitse. Ei oikein mukaan tainnut meikäläinen keretä.

Emppuli jatkaa sopeutumistaan ja koko ajan edistyy - välillä jo pusketaan Kustia tai Repeäkin - Kostin kanssa hitusen kärhämöi välillä. Tai oikeammin epäilen, että Kosti yrittää isotella ja toinen sitten puolustautuu. Mutta hyvään suuntaan ollaan jo menossa.  Jospa jo kohta voisimme uloskin päästää, näin ainakin uskon. Sitä odotellessa nautitaan sylityksistä ja rapsutuksista sisällä.

Olipas viime yönä myrsky, tienpinnat olivat aamulla aivan oksien peitossa. Myötätunnon halini teille kaikille, jotka jäitte ilman sähköä.

Mutta ei tuo viikonloppu haaskuuseen kyllä mennyt, sillä väripata porisi iloisesti kaiken aikaa.

Tällainen sykerö jäi jäljelle vyyhdityksen jälkeen:) Vyyhdit menivät tietysti sinne


Nyt kupilliselle mustaherukkateetä. Ai nam:) Niin ja kiitos teille kaikille ihanista kommenteista edelliseen postaukseen.

Edit. oli pakko tulla näyttämään Empun uusi nukkupaikka, Neiti Nökön vaatekaapin toiseksi ylin hylly:)
7 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että Emppuli sopeutuu hyvin :) Hän on kyllä niin kertakaikkisen söpön ja symppiksen näköinen että täti Littoisista on aivan hurmattu . Ihana kisuli !

  VastaaPoista
 2. Kyllä kissat kai sopeutuu aika hyvin. Voisin kuvitella. Meillä oli ensin tiukkaa vääntöä mutta nyt ollaan kavereita mitä nyt välillä painitaankin, mutta se kuuluu asiaan.

  VastaaPoista
 3. Voi mitä ihanuuksia tuolta puodista löytyy, tekee tiukkaa pitää kiinni ostolakosta, ennen en ostaa pätkääkään lankaa, kun mun neulemekko ja pari muuta työtä on valmiit. =)

  VastaaPoista
 4. Kyllä on taas kauniita värjäyksiä! Pitäisi varmaan kyllä ensin käyttää edelliset.. :)

  VastaaPoista
 5. Kiva juttu, että Emppu alkaa kotiutua. On varmasti pian hyvää pataa muiden karvaisten kanssa =) Kauniita keitoksia olet taas keitellyt!

  VastaaPoista
 6. Toivotaan, että pian löytää sen oman paikkansa joukosta. Ihan ei vielä ole minusta sitä löytänyt, pieniä sähinöitä ilmenee aika-ajoin. Mutta maltamme kärsivällisesti odotella:)

  VastaaPoista
 7. Ihanat noitten kissojen nukkumapaikat =)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.