keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Savannin jengi

Olen pitkästä aikaa saanut jotakin valmiiksikin asti. Saanko esitellä: Savannin Jengi - sukat! Nämä menevät Esikon opettajalle kevätkauden päätöksen myötä lahjaksi. Opettaja, joka tekee kyllä tätä työtä hankalan ja haastavan poikani kanssa tosissaan. Opettaja, joka lykkäsi erikoistumisopintojaankin koska tämä 8. luokka tarvitsee häntä vielä ensi vuoden. Uskallan antaa villasukat ja nimenomaan merinoiset luksussukat koska olen pistänyt merkille, että hän ei tepastele luokassa sisäkengissä vaan paksuissa itseneulotuissa villasukissa. Joten idea näiden myötä onkin lahjoittaa hänelle sellaiset itsensähemmottelusukkaset, joilla hiihdellä ja vaeltaa kotona mielin määrin.Kestää sen minkä kestää - neulotaan sitten taas hyvällä syyllä uudet.

Savannin jengi-sukat

Lanka: Schoppelwolle 100% merino 100g/310m
Puikot:  Ruusupuiset 2,5mm
Koko: Havaintojeni mukaan sellainen kapoinen 39
Menekki: 120g
Fiilis: Rakkaudella tehdyt

Näistä jäi kärjestä pikkuisen lankaa uupumaan ja jostain kätköistäni löysin 100% merinoa hitusen (60g) ja sen hasardina värjäsin mahdollisimman lähelle, erotatteko missä kohtaa sukkaa vaihtuu lanka?

Mutta, sittenhän minulla olikin ongelma: minut tempaistiin äitienpäiväviikonlopuksi Mikkeliin ja hotelliin ja pitkällä autoreissulla mietin pääni puhki mitä lopusta langasta saisi? No, se selvinnee jossakin vaiheessa tulevaisuudessa. Työn alla jokatapauksessa jo, hih!

Minulla on jälleen huoli puserossa, Repeteus, punainen paholaiseni, on hukan teillä. Jo 8 päivää, missä olet punanenäni? Äkkiä kotiin, en osaa olla ilman punaisiani:(  Repeen jos kehen luotan selviämisessä, joten jos ei ole hullaantunut keväästä ja hiiristä niin sitten on kettu tai jokin metsänelävä onnistunut punaiseni nappaamaan. Emppu sentään on reipastunut ulkoilussaan, tänään halusi ulos jo heti aamusta ja takaisin kun kopla oli kotiutunut iltapäivällä taas. Oikea kiehnäpetteri tämä poika - mamman jalkaa hieroo koko ajan. Yrittääköhän tuo lohduttaa?

13 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! Toivottavasti kissa löytyy!

  VastaaPoista
 2. Kauniita sukat!

  Vahtuisko lanka tuossa kavennusten alkukohdassa, missä loppuu tuo vaalein lanka raidoittumasta.

  Voi kisuli tulisi ehjänä kotiin.

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat sait neulottua Esikoisen Opettajalle. Varmasti arvostaa ja tietää että Rakkaudella neuloit.
  Piti oikein käydä kurkkaamassa Repeteuksen väritystä. Männiköllä ei yleensä kissoja ole näkynyt. Mutta eilen juuri oranssinvärinen hiukan valkoista raidoitusta käveli pihalta pois. En ollut huomannut häntä hänen tullessaan. Oliko minun Hauenperkeet kompostissa houkutelleet. Mutta ei ollut valkojalkainen niinkuin Repeteus. Toivottavasti hän kotiin löytää ja tulee pian, vaikka sadetta nyt karkuun.

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat ja kaunis lanka. Voihan sitä kissaa, missä lienee, toivottavasti löytyy! Hus kotiin kissa!!

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat ja lanka on upean väristä! Usko pois, kyllä se kissa vielä kotiin tulee. Meidän kisuli oli poissa melkein kuukauden ja ihme, vielä löysi kotiin:)

  VastaaPoista
 6. Ai että on mainion väristä lankaa! Toivottavasti Repe palaisi karkuretkiltään pian!

  VastaaPoista
 7. Oi kiitos teille sukkakehuista:) Pidetään tosiaan myös peukkuja, että kisu tuolta vielä palailee.

  VastaaPoista
 8. Kauniin väriset sukat. Luulen erottavani värinvaihtumiskohan, mutta ei se pahasti todellakaan erotu. Voi kisulia, toivottavasti pallaa kotio hyvävoimasena ja kunnossa.

  VastaaPoista
 9. Ihanat sukat! Varmasti ope tykkää!

  VastaaPoista
 10. Nuo sukat kyllä kelpaa opelle antaa, Todella kauniit ovat. Toivotaan että kisuli löytyy pian♥

  VastaaPoista
 11. Kauniit sukat! Toivottavasti Repe löytää kotiin!

  VastaaPoista
 12. Ihanat! Mun mielestä mahtavaa, että joku jaksaa muistaa opettajaa noin kauniilla lahjalla!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.