perjantai 4. toukokuuta 2012

Taapertaa..

Tiedättehän sen arjen suhinan, tohinan ja yleisen kiireen? On tapaamista terapeutin, vammaistyöntekijän ja yhden jos sun toisen ihmisen kanssa. Töissä on asiakasasioita, omaa henkilökohtaista analyysiä, kehityskeskustelua ja raportointia. Kotona on karvaisten kaverien lauma, jotka tahtovat seuraa ja toimintaa, koti huutelee kita ammollaan: "Auta minua!" Ovatko nämä nyt fiinisti sanottuna niitä ruuhkavuosia tiedä häntä, en liene niin viisas. Mutta sen kyllä tiedän, että tänä aamuna en meinannut millään tajuta, että piipittävä ja ueltava ääni on kännykkäni herätys:) ja että tänään töistä palattuani tunsin olevani sellainen kotizombi. Taitaa siis olla aika nauttia käsitöistä ja esikkovapaasta viikonlopusta, nauttia lasillinen hyvää viiniä ja kaatua sänkyyn umpiunessa.

Mutta erään pitkäaikaisen projektin ajattelin teille näyttää. Olen tahkonnut näitä sukkia kuin sitä kuuluisaa kirkkoa. Monta eri syytä miksi on mennyt näin kauan. Tulevat erityiselle ihmiselle. Esikon loistava monivuotinen opettaja jatkaa opintojaan, ryökäleen kelmi:) Katso edellinen kappale, arki söi neulojan. Sitten lanka näytti uhkaavasti loppuvan. Pengoin koko torpan läpeensä ja löysin vielä pikkukerän epämääräisen vaaleasti värjättyä 100% merinosukkista ja eikun rohkeena värjäämään vanhan päälle ja henkeä pidättämään kun lopputulosta katsastin.

Mitäs sanotte? Tuliko sellaista, ettei erotu mikäli lanka toisen sukan kantapään tienoilla loppuu. Eli tuo tuore värjäys on tuo yläreunan isompi kerä. Tämä on välillä niin avaruusfysiikkaa, ettei tosikaan;)

No,mutta - nyt sitä viinilasia hakemaan ja rentoilemaan. Muistakaahan tekin kaikki levätä ja huilata tarpeen mukaan:)


8 kommenttia:

 1. Kerällä ainakin näyttää ihan sopivalta, ei värieroa huomattavissa. Kauniit sukat onkin tulossa.
  Oikein rentouttavaa ja akkuja lataavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. No huh, onpa tarkkaa! En kyllä erota mitään sävyeroja sukan ja lankakerän välillä. Ihanat sukat!
  Oikein rentouttavaa perjantai-iltaa ja viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Rentouttavaa viikonloppua! Kauniit sukat, ei huomaa värieroa.

  VastaaPoista
 4. JUU, tunnustan - olen hiukka neurootikko näitten sukkien kanssa. Vaan - eiköhän tuo minullekin ihan riitä:)

  VastaaPoista
 5. En mie ainakaan huomaa värieroa, mutta neuloessahan sen sitten näkee.

  Erittäin rentouttavaa viikonloppua! Nautihan viinilasillisesta munki puolesta. Mielelläni ottaisin itsekin lasillisen hyvää punkkua, mutta eipä onnistu tällä haavaa.

  VastaaPoista
 6. Oho, aika hienosti näyttää värit mätsäävän! Neuloessa tietty näkyy sitten, näyttääkö uusi värjäys pintanakin samalta. Toivotaan parasta! :)

  VastaaPoista
 7. On tuo sen verran kirjavaa, että antaa mennä vaan. Onhan niissä tehtaan langoissakin sävyeroja. Ja kun ei tiedä niin ei osaa katsoakaan:)

  VastaaPoista
 8. Samannäköistä on ei huomaa eroa. Nauti vapaasta vkonlopusta. Ilmakin sopivasti sateinen ei pakota ulos pihahommiin, voi rauhassa keskittyä sukkien neulomiseen.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.