keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Näin minä kasvan

Tarkoitukseni oli vilauttaa dippilaarista ponnistaneita, mutta valaistus pimeni niin nopeasti, ettei enää toivoakaan saada edes sinne päin - kuvia. Yritetään huomenna tai ylihuomenna uudelleen. Mutta jospa annetaan Helmille estradi tällä kertaa.Helmi melkein 2,5kk.

Olen hirmuinen riiviö ja tykkään loikata Nökö-neidin sängyltä suoraan vesikuppiini. Sitten pärskitään ja ollaan surkeina märkiä.

Tuota "isoa veljeäni" Pelleä kiusaan ihan mahdottomasti. Onneksi Pellellä on lähes lehmän hermot. Kun oikein kauan härnään ja lopulta puren nassusta, antaa Pellekin sitten minulle kyytiä. Menomme välillä heikompaa suorastaan hirvittää. En kyllä ymmärrä miten Pelle antaa laittaa tippoja silmiin niin enkelimäisesti. Minä en, räpiköin kuin heikkopäinen, mutta eikös meillä tyttösillä olekin oikeus olla hieman hankalia ja melodramaattisia?


Tämmöinen siro ja sirpakkahan minä edelleen olen. Perjantaina aikoivat minut punnita, mutta kyllä minä syön kuitenkin ihan hirmuisesti - monta annospussia päivässä ja kermaviilit ja raksut vielä lisäksi. Huomaattekos - silmäni alkavat jo vihertää enemmän. Mami sanoo, että kipitän kuin Chihuahuat, olenkos sittenkään kissa?


Ja nyt minulle taitaakin riittää, annas kun merkkaan tuon linssisi!

Tuollainen se Helmi on, suuna päänä joka paikassa pikkunenineen:) Jospas se Pelle sitten taas suostuisi ensi kerralla poseeraamaan.

Ihanaista syyskuista keskiviikkoa!

Ps. nyt on pukattu lankalaariin taas jotakin uutta:)

16 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen kisuliini :)

  VastaaPoista
 2. Voi Helmi-pieni !
  Ihan samaa keijukaisten sukua kuin oma Melissani :)
  Nuo korvat,viikset ja tuntokarvat -aivan loistavia valokuvia :) :)

  VastaaPoista
 3. Onpas Helmi pieni ja söpö riiviö :-)

  VastaaPoista
 4. Tulee niin hyvä mieli kun katselee Helmin kuvia :)

  VastaaPoista
 5. AAAHHH! Kunpa pääsisi nuuskuttamaan tuota ihanaa kissaneitoa. Pennut tuoksuvatkin niin ihanilta. Kauhea kissavauvakuume ja tosikko tylsä mies, perhana kun hänen mielestään muka kaksi riittää. Ennen meillä oli neljä kissaa ja se oli mielestäni hyvä määrä. Kaksi heistä on poistunut keskuudestamme ihan luonnollisesti vanhoina herroina ja uusia en ole saanut tilalle ottaa :( Paljon kuvia teidän kisuista, niin saan vähän edes kuvaterapiaa tähän kuumeeseeni. Mitenkäs vanhemmat kisut hyväksyvät uudet tulokkaat ?

  VastaaPoista
 6. Eikä miten ihana!!! Vaaleanpunainen nappinenä ja suloiset viikset :)

  VastaaPoista
 7. Voi Helmiä! Ihana pikku riiviö <3

  VastaaPoista
 8. Kuvistakin jo näkee, että vauhdikas neitonen Helmi on. ;D Ja sitä touhotusta on niin ihana katsella.

  VastaaPoista
 9. Noin pieni ja jo tuollaiset viikset!

  VastaaPoista
 10. Suloinen päältä :) On tosiaan jännä huomata, miten eriluoneteisia kisut voivat olla.

  VastaaPoista
 11. Voi että kun hän on ihana <3

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.