torstai 20. syyskuuta 2012

Mul on uus lelu:)

Olen äärettömän onnekas! Isälleni ennätin tilauksen tehdä vyyhdinpuista, joilla saisi aikaan isompia vyyhtejä. Reumaatikkona minua ei ole houkutellut kovin paljon mekaanista toistoa sisältävät vehkeet eikä myöskään tuollaiset luontikehykset. Myöskään tuolien ympäri juoksentelu ei ole niitä suosikkipuuhiani iltaisin. 

Isä ei kuitenkaan ole vielä asialle ehtinyt tehdä mitään ja tähän olinkin varautunut sillä varoitti jo etukäteen, ettei heti tapahtuisi.

Sillä välin kuitenkin Miehekkään serkkupoika innostui asiasta ja eipä aikaakaan kun tällainen komistus nökötti olohuoneessamme. Aikamoinen, vai mitä? Tällä syntyy 3,5-metrisiä vyyhtejä.  Pahoittelen taustan sotkuja tuolissa, niitä en päässyt korjaamaan koska siellä pötkötteli tämä toipilas höpöherra.


Meillä toivottavasti pienet alkavat parantua, tänään hain sisäiset antibiootit toipumisen tueksi. Onneksi syödään kuitenkin ihan normaalimalliin. Unikin paras lääke on, häntä siis hellikäämme.

13 kommenttia:

 1. oh mahtava!!! yeah!! minä haluan ollaa taas "koekaniini"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanille lähetetty postia:) hih!

   Poista
  2. ihanko totta?? yes, kiitti ja minä sitten laitan sulle kuvia

   Poista
 2. Komea laitos sinulle tehty, vau. Taitaa koko suku olla sekä omalta, että miehen puolelta oikeen käteviä käsistään. Ja kyllä tuolla nyt kelpaa vyyhditä. Odotan innolla millaisia vyyhtejä tulossa, jospa sieltä löytyisi ihanat huivilangat sitten. =)

  VastaaPoista
 3. Upea! :) Tosi hienoa kun on suku joka osaa tehdä!

  VastaaPoista
 4. Ihana <3 mulle kanssa! (sit kun joskus on lääniä enempi huoh..)

  Kisuille pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 5. Vau, tuo on hieno! Taideteos melkeinpä.

  VastaaPoista
 6. Onpa hieno vekotin!!
  Jäin tässä miettimään, että sainkos minä sinulta jokunen vuosi sitten vyyhdinpuut ..... jonkun sukulaistädin entiset tms.???? Muistankohan väärin?
  Oli miten oli, mutta vyyhdinpuut on sarjassaan "mainiot apuvälineet", niin kuin kerijälaitekin :)

  VastaaPoista
 7. WOW mikä vekotin! Todellakin ihana apuväline! Onnea ja iloa vyyhdityspuuhiin!

  VastaaPoista
 8. Jopas sait hienon laitteen, ei todellakaan mitään lelu! Pentukuvat ovat tosi ihania aiemmissa postauksissa. Pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
 9. Oih, tuollahan saa ihan valtavia vyyhtejä! Toivottavasti kissat voi jo paremmin... Niin, ja kohtahan on jo lokakuu, saa ruveta miettimään seruavaa pakettia ;) / Snyysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepulis:) Vieläkin suurempia tahtoisin, nälkä kasvaa syödessä;) Ihanaa odotella mitä keksit tällä kertaa, oikein lämpöisiä fiiliksiä sinun syksyysi myös.

   Poista
 10. Onpas komeat vyyhdinpuut! Paljon rapsutuksia pienelle potilaalle ja paranemista!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.