perjantai 5. lokakuuta 2012

Dippilaarin päivitystä

Nyt ei ole aika oikein antanut myöden asustaa patojen äärellä, mutta pieni satsi sentään poristeltu. Jospas sitten ensi viikolla ehtisi paremmin taas:)

Me nautimme Esikko-viikonlopusta. Poitsu siis kotilomalla, joten me nautimme laatuseurasta. 

Ihanaista viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Ihania lankoja ja ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hei. Yhtä asiaa aina ihmettelen ja ihastelen...Mistä keksit aina niin osuvat nimet dippauksillesi. Ne natsaa aina niin kohilleen. Kauniita lankoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis kommentistasi, tulinpa hyvälle mielelle siitä:) Enpä osaa sanoa mistä nuo tulevat, jostain vaan putkahtaa ajatus ja sen sitten poimin.

   Poista
 3. Olen Anonyymin kanssa samaamieltä. Ihania lankoja, yhdet sukat olen neulonut värjäämästasi langasta ja oli aivan ihanaa lankaa:) Pitäkää hauska viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Miten sinä taioit noita värejä? Joka kerta niin täysin erilaisia ja ihania??
  Mukavaa syksyistä viikonvaihdetta perheen kesken!

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Missä sinun y-tunnuksesi. Teet kuitenkin melkoista bisnes hommaa josta pitäisi ilmoittaa verottajalle tulot. Toimintasi tekee hallaa oikeille käsityöyrittäjille jotka yrittävät saada siitä elannon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anonyymi:)

   Käypä uudestaan tuolla myyntisivulla. Siellä on kyllä Y-tunnus, jolla näitä lankoja myydään. En siis tee hallaa yhdellekään muulle yrittäjälle.

   Poista
 6. Hei!
  Y-tunnus kyllä näytti olevan mutta ei sinun nimellä, toimialalla. Mieleatäni jokaisella yrittäjällä pitää olla omalla nimellä oleva toimiva y-tunnus.

  VastaaPoista
 7. Tämä on alusta asti ollut yrityksemme sivutuote ja tästä syystä se pysyy siinä sivuelinkeinona. Verot suoritamme vaaditun mukaisesti.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.