sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Anni tykkää (not)

En tiedä oletteko koskaan miettinyt (todennäköisesti ette:) miksi blogikoira Annista on suhteellisen vähän kuvia täällä? Mutta ajattelinpa laittaa pienen tarinan kuvien muodossa siitä millaista on yrittää ottaa kuvaa koiraneidistä.

Tässä kurkistellaan diivaa vielä verannan ikkunan lävitse. Hän innokkaana luulee, että hänet kohta kutsutaan aterialle (klo 12 lauantaina, hah!)


Sitten karmea totuus valkenee, emännän astuessa ulos kamera kädessä

ja kun hän noin miljoonan kuvan ja väistelyliikkeen jälkeen istuu alas penkille, kerron ilmeikkään mielipiteeni


Eli siis, onko tästä vedettävissä johtopäätös, ettei Anni halua kuvattavaksi vai haukotuttaako häntä?

Muistakaahan myös tuo arvonta!

5 kommenttia:

 1. Sitä minäkin olen ihmetellyt, että miten koiran kuvaaminen voi olla niin vaikeaa. Jos ei se onnistu kääntämään juuri päätänsä pois, niin sitten on ainakin kuono kiinni kamerassa =D Kissat ottavat kuvaamisen paljon rennommin ja niitten kuvat onnistuukin melkein aina .

  VastaaPoista
 2. Diiva :) Selkeä diiva tai tähti joka yrittää vältellä paparazzia parhaan kykynsä mukaan!

  VastaaPoista
 3. Ihana diiva siellä poseeraa. Mukavaa alkavaa viikkoa

  VastaaPoista
 4. Näyttää ja kuulostaa niin kovin tutulta. Meillä edellinen koira oli oikea linssilude, kuviin oikeen poseerattiin ja kaikissa kuvissa tuo ainakin näytti koiralta. Tämä nykyinen, joka on kovin Annin näköinen, ei ymmärrä kuvaamisen päälle tuon taivaallista. Tilannekuvia saa silloin kun onnistuu "salaa" nappaamaan kuvan, mutta poseeraamisesta ei tule yhtään mitään. Liekö joku rotuominaisuus :)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.