lauantai 11. toukokuuta 2013

Outdoor knitting

Mikä autuus, niin lämmintä, että voi painella ulos neulomaan! Tosin piti valloittaa sivukuistin portaat koska ulkokalusteet ovat vielä varastossa.


Olen uskaltanut luopua jo sukistakin, ainakin tänään, hihii!

Emppu-Elmerin me hellän päättäväisesti nostimme niskapeppuotteella ulos, vastusteluistaan huolimatta ja kas, olihan siellä kivaa, oikein monen tunnin edestä. Emppu ei vissiin alkuun oikein uskonut, että ulkona on riittävän lämmin vaan olihan siellä melkein 20 astetta varjossa.


ja tässä sitä sitten pölyisen takkuisena kirmaillaan jo taas kotia kohti


Ihanaa lauantain jatkoa teillekin kaikille, jatketaan kirmailua kevätlaitumella!

6 kommenttia:

 1. Voi teitä onnellisia lämpimän ilman lellikkejä, meillä on satanu vettä koko päivän.....mutta kyllä se meillekin vielä jossain vaiheessa :O luulisin

  VastaaPoista
 2. Ihana vihreä noissa sukissa! Kisut näyttää nauttivan-sovitin hupillekin pentuvaljaita tänään mutta eihän ne enää mahtuneet.

  VastaaPoista
 3. Ja meillä vettä tulee taivaalta solkenaan!!!!!

  VastaaPoista
 4. Mikkelin korkeudella koettiin kesän eka ukkonen, mutta ennen ja jälkeen päivä on vierähtänyt ulkosalla. Kaunis vihreä sukkalanka!

  VastaaPoista
 5. Aurinkoa on riittänyt täälläkin (Helsingissä) tänään. Parveke on nyt kesäkunnossa kukkineen ja kalusteineen, joten join siellä nautinnolliset päiväteet ja kudoin muutaman kerroksen :) .

  VastaaPoista
 6. Porissa sadepäivä oli viikolla, mutta muuten ihanan aurinkoisia päiviä. Mä en ole vielä jaksanut laittaa parveketta kesäkuntoon vaan pakkohan se on heti-kohta tehdä kun mittari näyttää +15 :))
  Kissuus näytti miten lämpimästä nautitaan <3
  -Bemu-
  http://sinunhe.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.