perjantai 26. heinäkuuta 2013

Mätsäämisen jalo taito

Kyllähän sen jokainen on kuullut, että erityisesti varmaan me naiset tahdomme kovasti ulkoisen habituksemme olevan huoliteltu ja eri asustuksen ja pukeutumisen osasten sopivan saumattomasti toisiinsa. Eikö vain?

Niinpä en lainkaan hämmästynyt löydettyäni tänään Helmin vastikään ostamani kukkaisen säilytyslaatikon päältä. Kaikki nämä sävyt ovat rimmattuna pantaansa ja ainahan vaalean toffeisen oranssi sopii aniliiniin ja pinkkiin, sehän nyt on sanomattakin selvää, mitä?


Ai niin, ei ole mukavaa suukotella kissaneitiä, jonka suupielestä pilkottaa kärpäsen tai muun öttiäisen osia, yh!Mutta, on kyllä pakko todeta, että tällä kertaa Peltsi taisi vetää pidemmän korren sillä erotatteko kunnolla oranssivalkoisen kissan saman sävyisestä sotkuisesta ja likaisesta lattiasta? Vielä kun tuo ryökäle ei hievahdakaan vaikka tiejyrä olisi matkalla ylitse niin eihän tuota meinaa huomata ennenkuin on jo astunut päälle. (toim. huom. kissaa ei kuvauksissa vahingoitettu)


Peltsi muuten viettää lähes kaiken valveillaoloaikansa keittiön verkkoikkunan äärellä. Kuin patsas istuu siinä ja vaanii ulkona lentäviä lintuja.

Edit. siirsin Zelda´s Dippins - langat kokonaan omaan blogiinsa. Päivityksiä pystyy seuraamaan liittymällä lukijaksi blogiin taikka tykkäämällä Facebookissa. Myös langoista tehtyjen töiden kuvagalleria on nyt siellä. Kaikki muu ennallaan.

10 kommenttia:

 1. Helmin vaaleanpunaiseen nenuun sointuu hienosti pinkki kukkalaatikko!

  VastaaPoista
 2. On niin söpis, aurinkoa viikonloppuusi :).

  VastaaPoista
 3. ohhhh Süß :o)


  viele Grüße :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Many thanks Margarita, so sorry that i don´t speak german. Luckily i understand better:) Happy summer days for you.

   Poista
 4. ihanat kissut!! Sinulla oli hyvä idea siirttää Zeldas Dippins lankoja omaan blogiin :-) Vois helpottaa myynissä :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jana:) Tosiaan, kävi pikkuhiljaa hermoille, kun tässä alkoi olla jo liiaksi kaikkea sälää. Selkeämpi näin.

   Poista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.