lauantai 13. heinäkuuta 2013

Karvaiset kaverit helteellä

Onpas ollutkin hellepäivä - huh huh! Meillä täällä ainakin melkein kolmenkympin pintaan.

Karvaiset kaverit ovat kovilla jos ovat ihmisetkin.Mösjöö Yrmy:), ei oikeasti voisi totuus olla kauempana ilmeen viittaamasta. Mutta tosi on, että vaikka Kusti-ressu onkin vaihtanut kesäturkin eli ei ihan niin tuuheaan, niin silti tuota karvaa on hirmuisesti ja se on tiheää. Niinpä Kusti melkein viettääkin päivän aivan oikosenaan aina jossain ja hiipii sitten yöksi ulos kierrokselleen T. vannoutunut ulkokisuHelmi taas - vaikka voi näyttää lähes kissan rääkkäykseltä, niin pötköttää hyvin usein sohvalla makoilijan masulla selällään


tai sitten vaihtoehtoisesti hoitaa kärpäset ja muut lentävät taloudesta tiehensä. 

Olen tänä kesänä ihmetellyt kun eivät kärpäset ole riesanani, yrittämässä suuhun tai korviin niin kuin menneinä kesinä, mutta ehkäpä syy onkin tässä. Helmi rouskuttaa kaikki lentävät öttiäiset suihinsa. On tosi taitava metsästyksessä. Se on yksi viuhahdus vain ja surina lakkaa. Tosin ei tee kyllä mieli pusutella tyttöstä nykyään kovinkaan paljon.

Taisin taannoin mainita, etteivät nämä punaiset nuoremmat kissamme oikein söisi kosteaa pöperöä. Tilanne on sikäli muuttunut, että kun olen älynnyt olla pilkkomatta nuo kiinteämmät kosteat ruoat niin johan kelpaa. Eli siis kun saavat itse pureskella niin useimmat kelpaavat. Minimiin siis kastikepussit ja muut vastaavat. 

Mutta täällä siis kyllä myös neulotaan ja nautitaan täysin rinnoin lomasta ja kesästä. Nauttikaahan tekin.

6 kommenttia:

 1. Ihania kisukuvia! Teilläpä on siellä ollut lämmintä, täällä on ollut välillä pilviä ja lämpötila varmaan just parin kympin yläpuolella.

  VastaaPoista
 2. Ihana Helmi!!!!
  Meillä Harli raukka ei taho saaha ku pienen ajojahdin jälkii kiinni öttiäisiä. Miisu ja Romppu kyllä nappaa ja monesti tuon kolmijalan edestä... mahtanee siihen vaikuttaa toisen etutassun puuttuminen. =)

  VastaaPoista
 3. Voi miten helluusia kissakuvia taas !
  Kyllä Sinulla onkin kauniita ja niin hyvinvoivia kissoja..Kusti niin komea ja helmi oikea Prinsessa :)

  -meillä eletäänkin aivan yhtäkkiä "Kissa-vauva"-arkea kun poikani 15v toi minulle tässä paripäivää sitten iltahämärässä "puolikuolleen" pikkuisen pennun.
  Se makasi löydettäessä keskellä isoa valtatietä ajoradalla ihan keskiviivan kohdalla !!
  Ajattele ,jos Pave ei olisi myttyä huomannut seuraava rekka olisi yli ajanut...

  Blogissani on pari kuvaa jo.

  VastaaPoista
 4. Halikin hakeutuu aina varjopaikkaan ja siirtyy pikkuhiljaa sivumpaan ku paiste alkaa osuun kohdalle.

  VastaaPoista
 5. Ihania kisukamuja <3 Meidänkin pojat loikiolevat yleensä kaiket päivät ja illalla alkaa armoton "biletys" kun on viileämpää ja kisupojat täynnä tarmoa kun on päivä huilittu.

  VastaaPoista
 6. Kissat ovat uskomattoman taitavia kärpäsen pyydystäjiä. Tuntuu hassulta,että ne niin vaan pikkutassuillaan nappavat kärpäsen vauhdissa suoraan suuhunsa, itse saa aika kauan huitoa apuvälinieden kanssa, että onnistuu!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.