tiistai 29. lokakuuta 2013

Murmeliolo

Ystävä tuossa taannoin totesi huomanneensa, että syksyisin hänen energiavarantonsa hieman tuntuvat hiipuvan. Huomaan myös itsessäni samaa. En siis koe olevani apea, vain hieman mietiskelevä ja syntyihin syviin katsasteleva. Tänään vyöhyketerapiasta lähtiessäni juttelin ihanan hoitajani kanssa tästä myös ja totesimme yhdessä, että miksei sitä tosissaan voisikin olla ihan luvan kanssa hiukan syysmurmeli:) Vetäisi vain kursailematta villasukat jalkaan, nappaisi vaikka pikku lasin punaviiniä tai kuumaa glögiä, laittaisi kynttilän palamaan, hyvää musiikkia soimaan ja käpertyisi sinne sohvan tai laiskanlinnan nurkkaan murmeloimaan. Muistettaisiin myös samalla olla itsellemme armollisia eikä aiheutettaisi ainakaan itse itselle liian suuria vaateita. Monestihan niitä eivät tosiaan aseta ne muut vaan me itse, joten...tästä on hyvä lähteä uutta asennetta noudattamaan.

Minä aloitin napsaisemalla pihalta talteen tämän voimakuvan


Voimaa ja villasukkia teidänkin viikkoonne.

9 kommenttia:

 1. Jännä kuvakulma, HYVÄ!
  Lämpimiä ajatuksia sinne murmelointikulmaukseen. Minkä väriset villasukat valikoituivat jalkoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii:) Lämpöisen keltaiset! Ihanaista viikkoa sinulle.

   Poista
 2. Ihana kuva, huikea.
  Niin se on, että itselleen on oltava armollinen ja suotava murmelointia kun siltä tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina:) juurikin näin pitäisi kyetä arjessa toimimaan, vaan kun sitä vain välillä on hatara pää ja unhottuu hyvät opit.

   Poista
 3. Omaa olotilaa on aina hyvä kuunnella. Taidan viettääkin huomenna ihan oman murmelipäivän :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kuva. Ollaan vaan syysmurmeleita =) Oikeastaan minä olen talvimurmeli, syksyllä vielä jaksan puuhastella pihalla ja käydä lenkillä ynnä muuta. Mutta muutun murmeliksi, kun kunnon pakkaset alkavat.

  VastaaPoista
 5. Kaunis pysäyttävä kuva, upean syvän vihreä sammal... nyt minäkin murmeloin tämän ensimmäisen lomautuspäiväni, enkä yritä yhtään olla ylitehokas. Huomennakin ehtii.

  VastaaPoista
 6. Murmeliolo tekee hyvää meille kaikille. Ei aina tarvitse olla kiire ja suorittaa ja päteä ja ehtiä ja mitä vielä. Rauhoitutaan ja annetaan itsellemma aikaa vain olla.

  VastaaPoista
 7. Kyllä tässä murmeloimista kaipaakin, kun on vaan jotenkin semmonen väsy olo. Ihana tuo ottamasi kuva.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.