maanantai 14. lokakuuta 2013

Täysi hurahdus

Ei koskaan ja taas! Minä aina vannon, että minä en ainakaan tuota aio opetella enkä tuohon perehtyä. Jaa - siis mihin niin? No, tähän.Mitäs ne siinä? Värttinöitä kolmin kappalein.Yksi pikkuinen ja kaunis on häveliäästi tuolla työhuoneessa piilossa.


ja tässä sitten säälittävä ensimmäinen tuotokseni. Etäisesti muistuttaa langantapaista. 

Olin siis jokin aika sitten kehruukurssilla. Siellä vain kävi ilmi, että olen järjettömän allerginen pesemättömälle lampaanvillalle. Koko naamaressu turposi ja olo oli jokseenkin tukala sen jälkeen. Niinpä viimeinen osallistumispäivä jäi minulta väliin. Mutta, onneksi on olemassa muita taitavia kuidun värjääjiä ja käsittelijöitä, joten saahan näitä harjoiteltavakseen. 

Nyt on vain niin, että käteni eivät oikein reuman vuoksi kestä tätä värttinän pyöritystä kovin paljon, joten jos hurahdukseni tätä vauhtia etenee niin on tarkkaan mietittävä, hankinko sähkörukin vaiko tavallisen. 

Nyt vain mieli harhailee kaiken aikaa kuiduissa ja väreissä ja .... miten tässä arkea pystyy pyörittämään kun villat ovat mielen täysin vallanneet?

Onneksi Kusti pitää jalat meillä muilla maassa sillä parantumisprosessin tässä vaiheessa alkaa pojan ilme olla jo tämä.


Jalka vaikuttaisi paranevan hyvää vauhtia, vain sitä tassun turvotusta on vielä paljon. Mutta jospa keskiviikkoinen tikkien poisto ja toivottavasti vapautus häkistä auttaisi siihenkin pienen liikkumisen lisääntymisen myötä, toivotaan parasta. Poju on saanut paljon hellyyttä ja herkkuja näinä aikoina. Untakin on taidettu nukkua varastoon koko tulevaksi vuodeksi.

Terkutuksia siis meiltä kaikille, hyvin täällä voidaan.

7 kommenttia:

 1. Voi että, juu tuohon en ikinä hurahda, en edes kokeile en en en...
  Kusti ♥ Oikein hyvää paranemisen jatkoa! Onneksi oot parhaassa mahdollisessa hoidossa.

  VastaaPoista
 2. Minulla ei kestäisi hermot hurahtaa tuohon. Ihanaa, kun kusti pääseeheti tassuttelemaan.

  VastaaPoista
 3. Onneksi en ole vielä tuohon kehräämiseen hurahtanut; tulee tämä käsityöharrastus riittävän kalliiksi ilmankin ;) Mutta voi Kustia! Ilme on aika paljon puhuva =D Ihana kuulla, että toipuminen etenee. Lisää vain hellyyttä & herkkuja ♥

  VastaaPoista
 4. Kehrääminen ja sen opettelu kiinnostaisi tosi kovasti, mutta ehkä sen aika on vasta joskus myöhemmin, lähempänä eläkeikää vaikkapa... Hienoa lankaa olet kyllä saanut aikaiseksi! Siitä saa jonkun tehosteen vaikkapa lapaseen.

  Paljon silityksiä ja rapsutuksia potilaalle!

  VastaaPoista
 5. Ei, en aio hurahtaa kehräämiseen. Maailmalla on niiiiin paljon hyviä kehräämöjä ja kivoja lankoja ettei mun tarvi ite lankaani tehdä, niiih.
  Kiva ku Kusti paranee ja hyvä kun kohta pääsee liikkumaankin. Eiköhön se turvotus sitt laske ku pääsee nesteet liikkeelle. Raps raps Kustille.

  VastaaPoista
 6. Ei riitä aika vaikka koittaa voisi tuotakin joskus.
  Vanhanaikaisella poljettavalla olen sentään kokeillut ja lankaakin saanut aikaiseksi.
  Mutta koskaan en sano ei...

  VastaaPoista
 7. Moikkista moi!
  Olisi kiva kuulla sinusta enemmän, joten blogissani olisi sinulle haaste kysymysten muodossa. Kiva, jos viitsit vastata ;)
  Mukavaa alkavaa talvea Sinulle!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.