lauantai 2. marraskuuta 2013

Touho-serkku

Tänään olen ollut kyllä oikea Touho-serkku sillä pyykkiä on pesty hirmuisesti. Kirppispussia täytetty ja tuotteita hinnoiteltu, nurkkia nuohottu muutenkin. Ihan selkeästi on kova hinku saada kotia tyhjemmäksi.

Kustiltakin ehkä tahdotte kuulumisia kuulla ja tässähän niitä taas tulee. Tosiaan 17.10. kävimme kaksiviikkoistarkastuksessa ja kun lääkäri vastaanotolla näki pojan yrittävän hyppyjä ja kiipeämisiä niin totesi julmasti, että parempi olla häkissä loputkin 4 viikkoa luutumisen varmistamiseksi.

Tämä toikin sitten haasteita sillä Kusti-ressun häkki ei ollut suuren suuri. Ei auttanut muu kuin lähteä metsästämään suurempaa häkkiä. Sellainen löytyi sitten lopulta Zooplussalta suhteellisen nopealla toimituksella. 


Nyt on tilaa harjoittaa jalan lihaksistoa. Kokoa tällä on muistaakseni noin 166cm x 114 x 60cm, en nyt vannomaan mene, että täsmälleen noin, mutta ainakin lähelle. Poju mahtuu hyvin jaloittelemaan ja touhuamaan ja mahtui myös isompi vatikin sinne eikä enää tarvitse nolosti satunnaisia vahinkoja yli laidan tehdä. Tuonne nurkkaan sijoitimme paksun tyynyn ja sen päälle fleecepeittoja, niin on lämmin nukkupaikka. Vesikuppi  ja vati taas strategisesti myös erillään, ettei tulisi sotkuja ja jotta joutuisi kävelemään pisteeltä toiselle. Tuo etunurkan tyhjä kohta on siksi, että Kusti siinä tykkää istua ja päivystää muuta arjen toimintaa keittiössä.


Tältä se poju sitten näytti kun uniltaan häirittiin. Anteeksi kisu-kulta!

Siirryinkin sitten muita nelijalkaisia kiusaamaan, eikös olekin hauska asento serkuksilla:)


Leppoisaa viikonlopun jatkoa kaikille!

14 kommenttia:

 1. Punaisista kuvioista ja hännistä syntyy viipurinrinkeli :-)
  Ihanaa kuulla Kustin terveisiä, oikein hyvää paranemisen jatkoa hänelle! Pusi-pusi ja rapsun-rapsun ♥

  VastaaPoista
 2. Maltti on valttia toipumisessa, toivottavasti Kusti toipuu kuntoon:)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kuulla että Kusti voi paremmin. Hän on kiltti poika kun noin mutisematta nöyrtyy häkkihoitoon. Kisun parhaaksi kaikki hoiva ja rajoittaminen on, mutta on se varmasti hoitajillekin välillä tuskallista odottaa koska kaveri vapautuu . Meillä oli vuosia sitten vastaava tilanne ja kisutyttömme jalkaan jouduttiin laittamaan metallilevy katkennutta luuta tukemaan. Kun tyttö vähän toipui alkoi sen päiväinen hyppely ja lääkäri käski vahtimaan ettei kauhean korkealta pomppisi ettei metalli pääsisi taipumaan,mutta milläs sen teet ? Mitään ei onneksi sattunut ja tyttömme eli ihan onnellista ja täysipainoista elämää vielä 16v onnettomuuden jälkeen. Hän oli ainoa Daamimme ja eli Grand Old Ladyn vuosiin (20v) Kustilla toivottavasti yhtä monta onnellista ja vaivatonta vuotta edessä. Haleja toipilaalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. amuk: Samaa me olemme tuumineet, että taitaa olla sikäli onni, että Kusti on rauhaisa ja leppoisa luonne, että tähän suostuu ja taipuu. Muistutamme tosiaan itsekin itseämme hoidon lopputuloksesta aina kun poju tuolla naukuu uloskaipuutaan ja sylityshoitoa saa mahdollisimman usein. Kysyttävä on ihan: oliko teidän Daaminne ja Grand Old Ladynne enää tapaturman jälkeen ulkokissana?

   Poista
 4. Pikaista paranemista Kustille!

  Serkukset ovat vallan söpöllä kerällä!

  VastaaPoista
 5. Paranemista Kustille-meidän Melli ja Nami Neidit lähettävät helliä miu-mau terveisiä komealle pojallenne! Sinulle voimia kirppari yms. urakoihin kokemuksesta tiedän että on rankkaa työtä..

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihanasti nuo kisut nukkuvatkaan. Silityksiä Kustille.

  VastaaPoista
 7. Poju näyttää hyvältä! Toivottavasti luutuminen on sujunut hyvin!

  VastaaPoista
 8. Rapsuja pörröiselle pikku toipilaalle :)

  VastaaPoista
 9. Rapsuja pörröiselle pikku toipilaalle :)

  VastaaPoista
 10. Kissan kuulumisia on pakko käyä kurkkaamassa, lankoja ei niinkään ;) Heh, no vitsi vitsi. Ihania kisuja teillä on.

  VastaaPoista
 11. Kiva kuulla, että Kusti on hyvää vauhtia toipumassa. Toivottelemme taas pikaista paranemista hellin silityksin.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.