perjantai 20. kesäkuuta 2014

Mittumaari!

Se on taas vuoden tauon jälkeen täällä! Tuossa liikekannalta palatessani juhlistin sitä näin raikkaalla kukkakimpulla.


Olen muutoinkin ottanut viime viikkoina tavaksi ostaa keittiön pöydälle kimpun mieltä ja silmää ilahduttamaan. Yllättävän paljon tämä tapa on tuonut niin visuaalista kuin muutakin iloa arkeen.

Toinen ei niin iloinen asia on se mistä tuolla aiemmin lupasin kertoa. 
Meillehän oli tulossa pitkäkarvainen kissapoika. Olin siis asianmukaisesti Torista pojan varannut, varausmaksun maksanut ja sitten myyjään ei yllättäen enää saanutkaan yhteyttä. Nyt sitten pari päivää takaperin hän vastasikin ja laittoi pyytämäni yhteystiedot. Olimme siis sopineet noudon tälle päivälle. 

Ajoimme siis tänään tuohon osoitteeseen. Siellä ei asu ketään sen nimistä. Numerosta, jonka sain ei vastaa kukaan. Niinkään ei harmita varausmaksun menetys, se on pieni asia. Mutta mietin tilannetta, jossa autossamme olisikin istunut rivi pieniä lapsosia sydän innosta pakahtumaisillaan ja odottamassa uuden perheenjäsenen tuloa. Meillä on jo niin isoja ja nuoria nämä meidän vintiöt, että lähinnä ihmettelivät kuka voi näin toimia? Meillä myös riittää vipinää näiden Helmin pentujen osalta. Lähinnä siis syksyllä olisi se hetki, jolloin tänne mahtuisi joukon jatkeeksi pitkäkarvapoika joukkoa ilahduttamaan. Siihen mennessä olen saanut Helminkin jo leikattua, joten aika olisi oikea. Tämä toiveemme siis kiertämään:) Emme etsi rotukissaa, mutta emme myöskään ilmaista pentua. Hintahaitari jotakuinkin 100-200e.

Huoleni lähinnä nyt onkin, että kuinka monelle tämä henkilö on pentuja varannut ja varausmaksut pyytänyt? Nimiä en täällä luonnollisestikaan jakele enkä kuvia pennuista, mutta jos olet varannut Raaseporin seudulta pitkäkarvaisia pentuja niin ehkäpä kannattaa asiaa uudelleen harkita ja tarvittaessa voin lähettämistäsi kuvista katsoa onko kyse samoista pennuista.

Minä itse toimin asianmukaisin toimin tämän petoksen suhteen.

Mutta se siitä tylsästä jutusta. Nyt keskitytään mittumaarin viettoon! Iloista juhannusta kaikille!

3 kommenttia:

 1. Se on kyllä todella harmittava asia. Tuo "myyjä" saa hävettää ja kunnolla.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä olikin kurja juttu!! Hyi hävetköön mokoma rosvo...
  Onko Teillä edelleen
  "auki paikka yhdelle kissanpojalle"-kyllä varmasti saatte vielä juuri sen oikean pentusen. vaikka löytökissanpennun .. Olisiko netin kodinvaihtajat tms." lemmikeille uusi koti" palstoilla sopivaa "löytölasta"?? Miau!? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, etsimme edelleen ja katsellaan rauhassa. Aivan varmasti oikea pentunen vielä kohdalle osuu. Pentua tosiaan etsiskelemme lähinnä Pellen vuoksi ja tuon helpomman sopeutumisen vuoksi. Kiire ei ole sillä todellakin Helmin pennut pitävät meidät kiireisinä seuraavat viikot:)

   Poista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.