keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Homma pulkassa!


Huh hei, rommia pullo!
No, ei vaan - itse asiassa opinnot on nyt suoritettu! Huh ja puh! 
Virallinen todistus saapunee postissa vasta elokuussa, mutta yhtä kaikki, hyväksytysti suoritettu.

Voitte uskoa, että on ihan olo, kuin ilmapallolla, josta on ilmat päästetty pihalle. Nyt on sitten helppo ja mukava mieli lähteä kesälomalle huomisen jälkeen ja keskittyä pikkuisiin kisuihin ja muuton jälkimaininkeihin.

Kisut sitten, oi ihanuus noita. Ovat kaikki reilusti melkein triplanneet painonsa kahdeksassa päivässä. Tänään siis koko nelikko täyttää maagisen 8 päivää.


Siellä sitä uinutaan ja mässäillään. Patu on päättänyt olla erilainen nuori ja vetäytyä omiin oloihinsa. Hemmu-kultasella on ihan pussit silmiensä alla, ottaa hoitaminen voimille hieman, mutta tunnollinen äiti on ollut hän alun vaikeuksien jälkeen.


Neela-kultanen on neiti Nökön kenguruhoidossa aina välillä ja
pentujen elo sujuu maitobaarilla tai mamman kainalossa muuten vain uinuen. Pelle on pidetty eri huoneessa ja häntä on hemmoteltu huomiolla ekstrapaljon. 

Tällä hetkellä yksi pennuista on varaamaton. Katsotaan sitten myöhemmin onko tilanne edelleen sama ja jos näin niin laitan sitten tänne kyselyä jos koti vielä puuttuu. Hänellekin haluamme turvaisan, huolehtivan ja varman kodin löytää. 

7 kommenttia:

 1. Onnittelut sinulle opintojen loppuun saattamisesta.
  Voi miten voikaan pienet kissanpennut olla suloisia. Patusta tulee vielä tosi komean värinen kolli ja tytöt ovat melkoisia hunajapupuja ☺ Ihan tässä iskee kissavauvakuume. Harmi kun meidän kaikki tytöt ovat jo leikattuja =)

  VastaaPoista
 2. Hello, i visit your blog every day to see your tender und beautiful kitten, gratulation!! ;o)

  Greets from Germany ;o)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut opintojen loppuun suorittamisesta! Mainiota, että pennut kasvavat ja voivat hyvin. Helmi on varmasti hyvä äiti ja eiköhän Pellekin siitä tokeennu, kun häntä hemmottelette ;) Ihanaa juhannusta koko porukalle!

  VastaaPoista
 4. Sait aivan oivallisen juhannuslahjan ja -palkinnon, onnittelut valmistumisesta! Ja kisut, ne on niin söpöjä ettei sanoja löydy..

  VastaaPoista
 5. Onnittelut valmistumisen johdosta. Kissanpennut on niiin söpöjä ♥

  VastaaPoista
 6. Täältäkin lämpimät onnittelut! Ja voi noita ihania suloisuuksia♥!♥♥

  VastaaPoista
 7. Ihania pikkukisuja.
  Ihanaa Keskikesän Juhlaa Sinulle ja Koko Porukalle.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.