torstai 26. kesäkuuta 2014

Pienestä hyvä mieli

Pienestä sitä aina joskus saa itselleen hyvän mielen.

Minä sain sellaisen tänään siitä, että löysin Hong Kong-tavaratalosta uuden kauniin seinäkellon hintaan 4.99e - 50%!Siinä se tiuku nyt seinällä aikaa näyttää. Jotenkin myös ihana asia, että miinoitetaan kaikki tulevat kiireet tämän kauniin esineen myötä.

Uuteen kotiin on myös ihana hankkia jotakin pientä juuri sinne ajateltua ja sitä edusti sitten tämä viherkasvi. 


Tästä ikkunasta minä katselen aamuisin kahvia keitellessäni ikkunan alla olevaa kaunista tuijaa.

Upea asia on myös se, että vaikka Pelle ei vielä täysin entisellään olekaan niin nyt on valvotusti meidän läsnäollessamme saanut halutessaan olla yläkerrassa luonamme ja samassa tilassa Helmin ja pentujen kanssa. Vielä kuuluu hetkittäin vaimeaa murinaa ja hentoista sähinää jos Helmi hänet onnistuu yllättämään esimerkiksi unilta. Mutta paljon pehmeämpi on suhtautuminen jo. Pentukopalle ei edes yritä. Nyt siis pidämme Pelleä tässä muiden mukana aina kun vain olemme itse valvomassa. Helmikin on ollut tilanteeseen tyytyväisempi näin. Epäilen neidolla olleen ikävä kaveriaan sillä kävi aika-ajoin naukumassa Pellen huoneen ovella ja aina välillä jopa haki selvästi minut sinne. Ihan kuin olisi pyytänyt toista päästämään pois.


Tässähän tämä hurja petomme onkin. Tiiraili ihastuneesti omaa kuvaansa kiinni olevan tv:n heijastuspinnasta.

Tässä sitten tiirailikin pentulaatikkoa kohden sillä sieltä kuului pentujen naukua.

Tässä pikkuinen Pipsa-neito. Pipsan elämän alku oli aivan kiikun kaakun, mutta niin vain pieni neiti sieltä elämään ponnisti ja on oikein topakka jo. Tässä unisena siskon kyljessä. Pipsa siis Neelan kanssa jää meille tähän kotiin Pellen ja Helmin kanssa kasvamaan.

Pentulaatikolla täytettiin tänään 16 päivää. Tasaisesti kasvetaan ja maitobaarilla nautitaan.
Nyt jo huomaa, että jalat kantavat hiukan paremmin ja laatikossa tiiraillaan selvästi jo yläilmoihin. Kohta siis varmaan laajennetaan elinpiiriä sieltä pois, muttei ihan vielä - onneksi.


Neelakin jo niin reippaana on. 

Sain kuvat napattua juuri unilta heränneinä, joten hiukan ovat silmät sirrillään kaikki.
Tästä me kuitenkin jatketaan kasvua hyvillä mielin ja kiittelemme yhteisesti kaikista aiemmista kauniista kommenteistanne.

Minulla on täysin lomaolo enkä ota stressiä mistään juuri nyt. Kyllä sitä taas sitten ehtii myöhemminkin.


8 kommenttia:

 1. Emmää kestä, ihania kisuja!

  VastaaPoista
 2. Oi,oi eihän kissa-vauvoihin voi ikinä kyllästyä-niin se vain pieninkin pentunen jaksoi  "elämän puolelle" -miten onnellista Teille kaikille.
  Minua niin jäi murehduttaman se epäonninen pennunhaku reissunne.. ja miten kummassa sattuikaan taas että ystäväni meidän ihan ikiomasta "Rouva Lumiruusun Kissojen Katasrofi -yhdistyksestä" kertoi hoivassaan olevasta "teiniäidistä" joka hänen hoiviinsa on tullut. Äiti on puolipitkäkarvainen hyvin tuuheaturkkinen luonnonväri / ruskeatiikeri,Pentusia hänellä on neljä ,
  yksi tyttö- Pinsessa Madeleine (Madde) ja pojat Kuningas Haakon ja Prinssit Filip ja Alexander.

  -.pentujen luovutus vasta elokuussa jotta saavat olla täydet viikon pikku-äidin maidolla ja oppivat kaiken mitä pienten kissojen nyt kuuluukin emoltaan oppia :) laitan jossain vaihesssa kuvia blogiin ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Lumiruusu:) laita ihmeessä kuvia. Emme ole luopuneet toiveestamme saada vielä se pörröturkkipojukin tähän iloa tuomaan. Olisimme enemmän kuin kiinnostuneita.

   Poista
 3. Onpas ihanaa, että enää ei Pellen tarvitse olla eristyksessä :)

  VastaaPoista
 4. ihania kisuja... tulee ihan sellainen iiiik-olo kun noita katsoo. Pian ne jo vilistävät !

  VastaaPoista
 5. Luin tuossa alempaa, etä tekin olitte joutuneet huijatuksi kissakaupoissa. Nimittäin ilmeisesti on kyse samasta "tapauksesta" jonka uhriksi joutui meiltä kissan varannut perhe. Raaseporista olivat menneet (ajaneet satoja kilometrejä) kissaa hakemaan, mutta nimi ja osoite ei pitänyt paikkaansa. Ja tietysti ne pienet lapset kyydissä. Kyseessä pitkäkarvainen oranssi poikakissa. Tekivät rikosilmoituksen.

  Ikävää jos alkaa levitä huijaukset näihin tavan kotikissoihinkin. Menee meidän kaikkien ja luotettavienkin maine. Mutta hienosti ovat pennut kasvaneet, ja niin suloisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katja:) kuulostaa hyvin samalta kuin meidänkin keissi. Tein itsekin rikosilmoituksen ja siitä tulikin jo poliisilta tiedonanto, että lievänä petoksena tuota tutkivat. Harmittaa tuon toisen perheen osalta juurikin nuo lasten kokemukset asian suhteen. Minusta olisi huijari voinut jättää tuon tuohon varausmaksuun ja vaikka hävitä sitten. Ihan turhaa pahaa mieltä kaikille tuollaiset noudon sopimiset. Meillä tosiaan on ilona nämä pikkuiset ja viritteillä tuo pentuasia pitempikarvaisen pojan osalta myös. Katsellaan mistä tuo muru sitten aikanaan noudetaan.

   Poista
 6. Hienoa, että Pelle on rauhoittunut ja alkaa jo tottua vaaveihin. Ja pikkuisen ovat aina vaan yhtä suloisia! Hyviä heinäkuun päiviä sinulle!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.