keskiviikko 13. elokuuta 2014

Aika rientää..

..huikean nopeaan. Siltä tuntuu, kun katselen tänään otettuja kuvia pennuista.


Pipsa alla ja Patu päällä. Eilen jo 9 viikkoa tuli täyteen! Heidän välisensä kokoero ei tästä kuvakulmasta käy ilmi, mutta tosiaan Patu on melkein 200g painavampi kuin Pipsa. Muutama päivä sitten poju painoi jo 920g!


Pipsa on kuin äitinsä, siro ja pikkuinen. Tuollainen hennon vaaleakasvoinen, mutta sitäkin vahvemmalla luonteella varustettu:)


Alkaa olla maitobaarillakin jo todella ahdasta ja välillä siellä ollaan ihan sikin sokin kun muuten ei mahduta. Onneksi ruokailevat jo täysin kosteaa ja nappulaa ja maitobaari on enää sellaista herkuttelua varten. Myös kissatoiletit on otettu täysin haltuun ajat sitten. Meininki on sellaista, että huh huh!


Ellan löysin korista. Ella on myös kovin Helmin näköinen ja siro. Jättikorvat neitosella, hihii!

Sitten olikin vuorossa Neelan etsintä. Ei kun kohti Neiti Nökön huonetta ja tadaa - sieltähän se tyttönen löytyikin, unisena.


Pennuille onkin jo varattu ensimmäinen rokotusaika 1.9. ja silloin sitten ovatkin Patu ja Ella valmiita siirtymään uuteen kotiin. Hyvällä mielellä voinkin heidät uusiin kotiin luovuttaa sillä ovat niin ihmisrakkaita, muihin eläimiin tottuneita ja toimivia pentuja nämä. Vilkkaus tuleekin sitten kaupan päälle sillä molemmat pennut ovat oikeita duracel-pupuja.

Neela ja Pipsa sitten pitävät kotona naisvaltaa Helmin kanssa yllä kunnes elokuun lopussa meille saapuu pieni pörröinen Velmu Aleksanteri tänne. Mutta siitä sitten myöhemmin jahka tilanne on ajankohtainen, vielä hän kasvaa siellä oman mamman luona hiukkasen suuremmaksi. Mutta niin sydämessämme kuitenkin on hänkin jo pieni suuri mies:)

Minä olen lomaillut tällä viikolla viimeistä lomaviikkoani. Muuton yhteydessä löysimme myös vanhoja Arabian astioitakin tuolta kaapeista. Taitavat olla sieltä ajalta nakki ja keppi. Osassa vielä tuo piippuleimakin. Tietääkö kukaan mistä voisin yrittää selvittää mitä nuo ovat? Vaarivarasto taitaa ainakin olla ja mitäs muuta?

8 kommenttia:

 1. Astialiisalla on hyvä kuvakavalkadi vanhoista arabioista kuten muistakin astioista. Hinnoista pitää ottaa surutta noin neljäkymmentä prossaa pois.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä vinkistä. Totta tuo, että noihin hintoihin ei voi tuijottaa - itse olin jopa 50% ajatellut suoramyynnin hinnoista. Kuntokin toki vaikuttaa kovasti niihin. Katsotaan nyt minne noita lykkäisi.

  VastaaPoista
 3. Oi mitä isoja rontteja siellä jo on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, pienoiset kasvavat hurjaa vauhtia ja kohtahan sitä ei ollakaan enää niin pienoisia:)

   Poista
 4. Toinen osoite, mistä löytyy Arabian astioita, on Astiataivas. En osaa sanoa kuinka paljon valikoima menee päällekkäin Astialiisan kanssa, mutta kannattaa käydä kurkkaamassa.

  Ja voi miten ihania ja pehmoisen näköisiä pentusia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos TagathaX myös tästä vinkistä, täytyy tuokin käydä kurkkimassa. Ainakin Sampo-lautasia tuossa näyttäisi olevan ja kauris-vati näemmä.

   Poista
 5. Ompas kisulit kasvaneet, kivan ja hellyttävän näköisiä :)

  VastaaPoista
 6. http://www.arabia.fi/Arabian-tarina/KERAeILY/Tehtaanmerkit
  Sieltä löytyy leimat.
  Ihania kisuleita, voi että ovat aina vaan söpöjä.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.