sunnuntai 24. elokuuta 2014

Huomioita..

Viikonloppu on taas hujahtanut aikamoisella vauhdilla Esikon kotiloman merkeissä. Sen seurauksena sain myös tarkastella tämmöistä aiemmin päivällä


Pojallani lienee tulevaisuus Uri Gellerinä vai mitä tästä pitäisi ajatella?
Onneksi tämä oli ihan halvimmasta päästä koukkujani.

Toinen järkytys hänen kohdallaan oli perjantailta. Hakiessani poikaa kotilomalle, odotti minua siellä Seppo Taalasmaa-kopio. Päältä millin siiliä ja koko komeutta ympäröi pellerengas viisimillisenä. Kaiketi oli yritetty jäljitellä Sepon kaljua. Jostakin syystä poika kulki koko loman ulkoilut lippis päässä. Hieman voisivat kyllä ohjaajatkin miettiä mihin kaikkeen suostuvat, hmm..

Tänään hupia aiheuttivat sitten Pipsa ja Pelle. Pelle pesi tuolla autuaana Pipsa-pikkuista ja Pipsa puolestaan koko sen puolituntisen yritti löytää maitobaaria karvaisesta masusta. Hyvin hämmentyneenä lopulta luovutti. Mutta kyllä myös Pelle oli hieman hämmentynyt. Siellä ne kaksi kuitenkin tyytyväisenä torkkuivat yhdessä useamman tunnin. 

Toinen pikkuneitikin on utelias kuin mikä 


Vielä viikko ja sitten Patu ja Ella muuttavat uusiin koteihinsa. Hassua ajatella, että melkein kolme kuukautta on ihan kohta sujahtanut ohitse. Niin ja ensi viikonloppunahan Velmu-pojukin tulee kotiin. Voi sentään, en meinaa itsekään pysyä pöksyissäni.

Toivottavasti teidänkin viikonloppunne on sujunut mukavissa merkeissä. Täällä huokaistaan vielä hetki ennen työviikon alkua.

4 kommenttia:

 1. Hei Zelda!!! Terveisiä Aleksanderilta-miauu !! Pirkolla oli viime viikolla synttärit mutta kiireessä minä onneton UNOHDIN kameran...voi arvaa harmittiko !!! Niinpä jävt kuvaamatta sekä kissanpojat,upeat tarjoilut sekä sarin jamun pirkolle antamat lahjat = yllätys,yllätys lisää ristpistopakkauksia :)

  Aleksanderilla oli leikkisä painimatsi menossa velipoikansa Kuningas Haakonin kanssa jonka jälkeen kanssa ovat vasta hetki sitten oppineet kisssmaisen painin..Suloisia olivat ja niin syliteltäviä kullanmuruja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sentään, ihanaa kuulla, että poju siellä voi hyvin ja kasvaa. Huikeaa ajatella, että ihan kohta hän onkin jo täällä:) Onnitteluja Pirkolle tätäkin kautta.

   Poista
 2. Ohhoh tuota koukkua! Ihana pikkukisu, niin se aika rientää.

  VastaaPoista
 3. Ja siinä meni hyvä koukku.. Höh!
  Aivan ihana kisu <3<3<3

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.