sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Pyjamapäivä

Jep, sellainen täällä. Flunssainen olo on vaivannut viikonlopun ja koska Esikko-kulta on kotilomalla niin ajattelin, ettemme ota paineita mistään. Huudelkoon koti auttajaansa niiltä osin kun ei ehditä ja jakseta. Minun sunnuntaini sisältö on pääosin tässä.


Neulon ystävälle kämmekkäitä ja kahlaan viimeistä osaa Aylan vaiheista. Esikko kyllä keskeyttää minut tuon tuostakin ja kipaisee sitten taas touhujaan jatkamaan. Samoin tuolla kyllä kohisevat niin pyykki- kuin tiskikoneetkin, mutta tehköön työnsä. Nökö on luvannut tehdä sunnuntain ruoan, joten eihän minulla ole hätääkään. 

Ottakaahan tekin rennosti sunnuntain viettonne osalta. Välillä on oikein hyvä vain olla.

6 kommenttia:

 1. Tuo kirjasarja on kyllä hyvä. Kahlasin kolme ekaa osaa yhteen putkeen ja sitten loppui into. Neljäs ja viides odottaa hyllyssä.
  Pyjamapäivä täälläkin, neulon junasukkia ja katson muumeja nauhalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin taisi olla samanlainen putki niiden ensimmäisten kanssa ja tämä odottanut sitten jo hetken tuolla hyllyssä. Nyt tuntui sopivalta hetkeltä ottaa taas esiin:) Muumit on myös ihan sitä parhautta.

   Poista
 2. Flunssan kourissa olen minäkin ollut viikonlopun eli enimmäkseen olen pötkötellyt viltin alla ja lueskellut. Joskus on tosiaan hyvä vain olla.

  VastaaPoista
 3. hih, täälläkin vietään "pyjamapäivä". Otan rennosti, kudimet käsissä ja muut saavat tehdä mitä haluvat ☺

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä. Pyjamapäivän taidan minakiin viettää ensi keskiviikon jälkeen kun alkaa lomani, toivottavasti silti ilman sitä flunssaa... ;)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.