lauantai 25. lokakuuta 2014

Nukkuva kissa

Kyllä sitä oikeasti aina välillä ihmettelee missä kaikissa asennoissa kissat pystyvätkään nukkumaan. Tänään esimerkiksi Neela nukkui kiipeilypuun ylätasanteella näin


Siinä ympärillä mahdollisimman hiljaa hääriessäni hän sitten alkoi vaihtamaan asentoaan.


Ensin aivan pöpperöisenä tönötettiin näin. Tuo jalka sinusta päin katsoessa on siis takajalka.


Sitten neiti hieman hyöri ja pyöri ja lopulta kyllästyi minuun ja asettui tähän perinteiseen kerään.

Yleisesti meillä eletään hyvin touhukasta aikaa. Pennut ovat kaikki kolme nyt reilun 4,5 kk vanhoja. Aamuisin on hirmuinen naukukonsertto kun kaikki viisi kissaa tahtovat evästä kupuun. Sitä sitten pikaisesti. Toilettihuolto ja sitten alkaa aamuralli, huh! Sitten painuvat kaikki koisimaan. Päivällä varmasti vaihtelevasti touhuavat. Kaikenlaista pikku tuhoa usein kotiin tultua saamme korjailla ja taivastella. Illalla sitten sama rutiini kuin aamullakin. Sen lisäksi iltaan mahtuu hurja määrä sylittelyä ja kaikenlaista muutakin touhua. Velmu on sylikissa ja sosiaalinen kuin mikä ja tykkää sylistä kuin sylistä. Neela taas on erityisen rakastunut Kuopus Kepposeen, aina siellä hänen kainalossaan. Pipsa taas on hyvin itsenäinen, sylissä viihdytään pari sekuntia kerrallaan. Oman tiensä kulkija ja pippurinen luonne. Helmi ja Pelle taas jotenkin pentujen tulon jälkeen ovat ottaneet aikuisemman roolin. Sylissä viihdytään kyllä, mutta ilmeisesti on niin, että ne omat rauhalliset hetket pentujen kanssa ovat kummallekin kullan arvoisia ja viettävät niitä aina kun ihmispalvelijat viihdyttävät pentuja.

Mutta summa summaarum - yhtä monta luonnetta kuin kissaakin. Paras juttu on se, ettei kärhämiä tai muuta kellään vaan sovussa elelevät. 

Nyt lauantaiateriaa miettimään. Otetaan siis leppoisasti ja levätään kohden työviikkoa taas.

1 kommentti:

  1. Hei Zelda! Ihanaa kuulla että vemusopeutunut Teidän Perheeseen ja on edelleen sama sulinen sylikissa kuin pikkupentuna. Meillä on kotona siis kaksi kissaa ja Chow Chow koira ja kyllä tämäkin kolmikko kun oikein innostuvat leikkimään saavat koko talon matot niin sekaisin ja ryttyyn ettei uskoisikaan. Melli-pikkuinen on utelias kuin mikä ja osaa avata kaappien ovia -ei ole harvinaista että löydän makuuhuoneen vaatehyllyjä pengottuna ja pikku nuuskijan nukkumasta sotkun keskeltä :) :) Kyllä onkin ihania nuo sukat -ruususukat varmaan kauneimmat mitä olen ikinä nähnyt! :)

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.