keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Mitäs sun kassista löytyy?

Niin, mun kassista näyttää löytyvän ...


 ... Velmu.


Tämmöiset näyt taitavat olla jokaisen kissanomistajan arkipäivää. 

Jätät kassin, mielellään oikein rapisevan jonnekin tyhjänä ja ei mene kuin hetkinen niin sieltä kuuluu jo lupaava rapina ja parhaassa tapauksessa sisältä useampikin karvakorva. Kaikenlaiset laatikot sama juttu. Verhot ovat myös kolmen nuoren pentukissan taloudessa aikalailla koetuksella. Hyvän vinkin voinkin sieltä suunnalta kertoa: osta Koodin pellavaverhot. Ne ovat meillä kestäneet hienosti vaikka välillä yhtä verhoa kiipeää molemmin puolin yksi kissa. Ovat myös kauniita. Seuraavaksi etsinnässä sopiva matto olohuoneeseen. Yhtä aikaa ei liian vaalea eikä liian tumma, ei liiaksi karvainen, muttei ihan littanakaan. Ei saisi liukua paikaltaan juoksurallien alla eikä sotkeentua märän koirankaan alla. Oletko sinä nähnyt sellaisia jossain? Heti vinkkiä minulle:)

Ai niin:) psst.. pukkasin kotikirppikselle aika paljon lankaa kaupan - ostakaahan pois.

10 kommenttia:

 1. Usko ei tykkää laatikoista mutt paperikassi ja muovipussit on jees.
  Mulla on räsymatot, eikä ne pysy lainkaan paikallaan vaikk on vaan yks katti niitä juoksemassa. Mull oli liukuestemattoa alla mutt ei sekään toiminu, noh vähän auttoi mutt se on nyt poistettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuommoistahan se taitaa olla. Ehkäpä kokeilemme molemmat Katjan vinkkaamia villamattoja?

   Poista
 2. Velmu on aika velmu. Meillä asuu Viikari joka on vamasti Velmun sielunveljiä. Samanlainen ikuinen tutkija ja kepposten tekijä vaikka onkin jo paljon Velmua vanhempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikarikin kuulosta perin hauskalta tyypiltä, kaikkinen jekkuineenkin:)

   Poista
 3. Velmuileva Velmu :)
  Villamatot ovat hyviä, paino pitää maton paikoillaan.

  VastaaPoista
 4. Laitoin sulle mailia . Haluaisin ostaa kirppikseltä lankapaketin no2. Vastaile kun kerkiät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä vastasin sinulle;) kurkkailehan sähköpostiasi.

   Poista
 5. Niin tuttu näky:) Meillä on kolme kissaa ja ne löytyvät milloin mistäkin oudosta paikasta. Sitten on lisäksi 4 kolmen viikon ikäistä viikaria...Laitoin sulle sp:tä.

  VastaaPoista
 6. Kyllä,kyllä meillä on kaksi kisua je heidät löytää laatikoista,käsityökoreista,kaapinhyllyiltä,kasseista ,pusseista,matkalaukuista,tarjottimilta,keskuspölynimurin piitkän letkun keskeltä ,jos se on jätetty kerälle lattialle jne,jne :) Kylläpä Velmu-poika on kasvanut ..alkaa jo hiukan olla kollinposkia ja muutenkin on poika-kissan näköinen..niin pentuset varttuu :)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.