torstai 4. joulukuuta 2014

Pikkuiset kasvavat!

Kuinka aika kiitääkään! Pentuset kasvavat ihan silmissä.


Neela tänään melkein 6kk Velmu viikon nuorempi


Pipsa siskolikan kanssa samanikäinen tai oikeastaan Pipsa onkin isosisko, hihii!

Tällä triolla ei tylsää hetkeä olekaan. Aina löytyy kirmailukaveri ja välillä mennään torppaa päästä päähän täysin älytöntä vauhtia niin, että karvat vain pöllyävät. Siinä Pelle-herraa jo usein hirvittää ja Helmi-rouva puolestaan on palannut tyttömäisiin tapoihinsa ja usein liittyy juoksuletkan jatkoksi. Hän kävi sterilisaatiossa tuokio sitten ja on sen jälkeen muuttunut jälleen neitoseksi. 

Helmillä muuten on tuon sterilisaation jälkeen ilmennyt tosi outo tapa: Tuijottaa viuhtovaa häntäänsä ja antaa sille oikein kunnolla turpiin kiinni saadessaan ja tätä sitten jatkuu minuuttitolkulla. Sitten taas laukataan ja taas jahdataan häntää. Meillä on ollut monet hauskat tuokiot hänen kustannuksellaan.

Näistä karvaisista ystävistä sitä iloa riittää ja ihania ovat. 

Täällä yritetään kisujen paijaamisen lisäksi lääkitä orastavaa selkäkipua. Tuo on ikävän tutusti sen välilevyongelman tapaista. Nyt kaikki ennaltaehkäisy käyttöön, en tahdo kokea sitä uudestaan.

Iloista joulukuun alkua teille kaikille lukijani.

4 kommenttia:

 1. On nää kisulit niin söpöjä. Mun Usko on oppinut pikkusen leikkimään mun kanssa, silleen jahdataan toisiamme. Hauskaa on aina hetken kerrallaan.

  VastaaPoista
 2. Puolivuotiaat kissat on melkosia riehupakkauksia, täällä jo yksi saa aikaan mojovan kaaoksen riehuessaan. Meillä Iineksestä tuli sterilisaatiossa kiukkuinen vanhapiika. Laitan pitkän toipumisen piikkiin kun sterilisaatio tehtiin keskenmenon jälkeen. Nyt vasta, n. 2kk tapahtuman jälkeen neitosta saa taas silittää, ja toinen kun oli ennen aina minussa kiinni ja kerjäsi rapsutuksia. Toivottavasti vielä heltyy enemmän.

  Velmun masu on ihan selvästi hellyyttä vailla :)

  VastaaPoista
 3. Kissojen kanssa on aina hauskaa ja nimenomaan silloin kun kissoilla on hauskaa :D :D Minäkin kutsun noita valoja talvivaloiksi, niin pimeää on että täälläkin laitettiin jo marraskuun alkupuolella valot. Edes jotain mukavaa kun pimeä tulee jo aikaisin iltapäivällä

  VastaaPoista
 4. Voi noita teidän kissuuksianne! Toinen toistaan suloisempia ovat.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.