maanantai 20. huhtikuuta 2015

Mikä kirja!

Olen aina katsellut Mekkotehdas-kirjaa haikein silmin. Se kun ilmestyi siinä vaiheessa kun oma prinsessani oli jo sen vertasen iso, ettei oikein enää mahtunut kirjan ohjeiden mekkoihin, Huokaus! Pakko myöntää myös se, että kirjakaupassa sitä selatessani harmittelin, ettei noita ohjeita ollut aikuisten kokoihin. 

Mitäs kävikään ilmi viime syksynä? Mekkotehdas aikuisille-kirja tuli ennakkomyyntiin Booky:ssa ja minähän en jäänyt empimään edes murto-osasekunniksi. Heti laitoin tilauksen odottamaan ja tänään posti sitten kiikutti tuon kallisarvoisen kirjan hyppysiini.


Heti kannesta voin todeta, että kuvitus on mitä upein. Sivuja on kaikkiaan reilut 136 ja ohjeita yhteensä 16, joukossa muutama muukin kuin mekko-ohje.


Minun suosikkini on heti ensimmäinen ohje eli Aino-mekko. Kuten kirjakin kertoo sen tyyliä ja tunnelmaa voi mainiosti muuttaa erilaisilla kangasvalinnoilla. Voin jo nähdä sen joko retrokuosisena tai sitten herkkänä kukkakuvioisena. 


Kuvitus muutoinkin hivelee ja antaa lukijalleen ihan jo pelkän visuaalisen elämyksen. Jotenkin itselleni tulee suuri  houkutus lähteä etsimään kauniita vanhoja kukkakankaita miksei uusiakin jos sopivia löydän vain.

Ihanan ihana kirja siis, voin suositella lämpimästi. Ja tämähän nyt ei ollut mikään maksettu mainos, ihan vain jaan iloani loistavasta kirjasta.Minä silittelen tätä bfl-topsia ja suunnittelen värttinän esille ottoa pitkästä aikaa. 


Helmi-rouvaa ei voisi kai vähempää intoiluni kiinnostaa. Siltä ainakin vaikuttaa:)

2 kommenttia:

  1. täällä kanssa suunnitelmissa tuon mekkotehtaan ostaminen, vaikkei koko kirjaa ole edes nähnyt, kuin tässä. Sitten kun vielä sais aikaiseksi ommeltua ja pidettuäkin, niin hyvä olis

    VastaaPoista
  2. Vaikuttaa aikas hyvältä kirjalta.
    Helmi tykkää ett ihan turhaa tommoset villatopsit on kun häntä voi silitellä sen sijaan;)

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.