maanantai 24. marraskuuta 2008

Aura-autoo..Noin saimme huhuilla tänään sillä vasta yhdeksän kieppeillä Haimooseen saapui meidän tielle aura-auto. Pojat jäivät erittäin vastenmielisesti kotiin (heh) ja neiti matkusti iskän traktorissa lähimmälle yleiselle tielle ja tarpoi sitten polvia myöden kinoksessa siitä koululle. Pojathan käyvät taksilla tuolla Nummelassa koulua eikä taksi päässyt 700m lähemmäs pihaamme, joten voi voi ressukoita.

Minä puolestani saavuin työpaikalle vasta klo 10.15, todella mukavaa tämä keskellä ei mitään asuminen juuri tänään. Onneksi sentään pääsin vielä takaisin illalla, ei tarvinnut soputelttaa työpaikan pihalle viritellä.

Edelleen olen pukin asioilla enkä siis esittele valmistuneita töitä, mutta jottei tylsäksi mene niin suloiset eläimethän ovat kaikille mieleistä nähtävää. Saanen esitellä Annin 3v. hirvikoiraa ja luultavasti saksanpaimenkoiraa, seisoo erittäin ryhdikkäästi hevosta - naapurin sellaista. Liekö luulee hirveksi, tiedä häntä. Saapui perheenjäseneksi löytöeläinhoitolasta toiveena koti, jonne mahtuisi haukkua ja tännehän mahtuu. Hassu neiti - ei uskalla kävellä oviaukoista etuperin vaan kääntyy ja peruuttelee useimmiten. Tuo vähemmän karvainen on kuopus, Eemeliii....en sano enempää. Ihanaista viikkoa teille kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.