tiistai 11. marraskuuta 2008

Raitamansikat ystävälle

Uudet sukkaset joululaatikkooni. Nämä menevät ystävälle. Itselle muistiin: seiskaveikan raitaa väri 855,koko noin 37, kärkialoitus tiimalasikantapää 5x2s, teräosa 3.25mm Knitpickseillä 12s, varsi 15s puikolla.

Viimeinkin olen oppinut tekemään tuon italialaisen päättelyn itseäni tyydyttävällä tavalla ja pääsin myös korkkaamaan uudet succaploccini. Nyt on seitsemät sukat pukinkonttiin tehtynä, vielä ainakin kolmet pitäisi tehdä. Varokaa vain ystävät, tänä jouluna ette säästy neuloosiltani. Joku saattaa ihmetellä miksen tee muita kuin tiimalasikantapäitä. Selitys on yksinkertainen, en osaa muita ja myös toinen syy löytyy, tiimalasi asettuu kauneimmin jalkaani. Toinen outo piirre minussa myös on, en pidä sukan tekemisestä varresta aloittaen, päättely on aina jotenkin tönkön näköinen vaikka millä mallilla tekisi. Kärjestä aloittaen tulee kauneimman mallinen minusta.

Uskaltauduin viimein myös kokeilemaan palmikon neulontaa ja pelkään pahoin, että ne vievät minut ihan mennessään. Alkaako nyt loputon yksiväristen ja solidien sukkalankojen hamstraus - kääks!

Koko päivän on satanut, kurjaa, mutta sain siitä hyvän syyn tempaista ja käydä kampaajalla. Nyt on taas siistimpi nuppi tangossa.

Vaihteeksi oikea kämmen pulleana turvotuksesta. Pistän vakavasti harkintaan homeopatian ja lymfan.

Ja nyt puikottamaan pinkkiä palmikkoa. Nautitaan syksystä pimeydestä ja sateesta huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.