lauantai 22. marraskuuta 2008

Länskäri-neulojat

Niin kuin otsikkokin kertoo, tänään oli ensimmäinen Länskäri-neulojien tapaaminen ja kylläpäs aika kuluikin nopeasti hyvässä seurassa. Kiitos vielä kaikille paikalla olleille, oli todella ilo tutustua ja keskiäkäiselle ystävällisestä kyydistä. Aloitimme lankakaupassa käymisellä, mutten muista kuollaksenikaan kaupan nimeä, Kauppakadulla Kahvila Annan naapurissa. Ostokseni näkyvät kuvassa. Maltoin siis mieleni melkoisen hyvin, pitkään etsimääni keltaisen sävyä palmikkosukkiin ja herkullinen Stepin sävy, jota en voinut vastustaa sekä muutamia juuri nyt tarpeeseen tulevia tarvikkeita. Loppuaika kuluikin sitten iloisen rupattelun merkeissä Presson kahvilassa. Muutamia katseita saimme osaksemme eli ehkei tuolla ole ennen samanlaista määrää tikuttavia naisihmisiä istunut. Seuraavan kerran sitten Vihdin alueella Myllylammen kahvila-ravintolassa 18. joulukuuta. Tarkoitus onkin vuorotellen kokoontua kummallakin paikkakunnalla, ehkäpä tuo tahti tulee olemaan jotakuinkin kerta/kk, ei olla turhantarkkoja, tehdään niinkuin hyvältä tuntuu.

Joululahjavalmistelut ovat hyvällä mallilla, lähes kaikki ne lahjat, jotka itse aion tehdä ovat valmiita. Ikinä ennen en ole näin hyvin ollut asemissa, hyvä minä. Mutta sen tuo tekee, että kuvien määrä kyllä blogissa vähenee sillä lahjan saajat saattavat täällä vierailla enkä tahdo yllätyksiä pilata.

Nyt pitäisi hilata laiska takamuksensa pesukoneelle ja ryhtyä tyhjentämään ja täyttämään sitä, jälleen kerran. Halauksia kaikille, nautitaan talvesta, joka on juuri nyt harvinaisen kaunis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.