maanantai 30. maaliskuuta 2009

Ei pöllömpi juttu!

..tämä nimittäin. Esikko on käsittämättömän pöllöbuumin pauloissa. On kärttänyt pöllöä kärttämästä päästyäänkin ja eilen tilanne lähenteli jo lähes hysteriaa. Eihän mikään kauppa auki ollut, että olisin edes Schleissin pöllön siihen hätään saanut. Mikäs siinä auttoi epätoivoisen äiti-ihmisen, Novitaklubi auki ja hakuun "pöllö" ja kas mitä löysinkään, neulottuja pöllöjä!

Pari tuntia siinä vierähti ja Viiru näki päivänvalon. Viiru hän siis kuulemma on, nukkui jo yön esikon viekussa ja aamulla lähti kouluunkin repussa. Yritin kyllä selittää, ettei Viiru vielä ole kouluikäinen, mutta ilme meni pojalla sen näköiseksi, että luovutin alkuunsa ja sovittiin, että Viiru pysyy koulupäivän repun kätköissä. Tämä tekele ei ole ihan yksi yhteen ohjeen pöllön kanssa, huopaa minulla ei ollut ja tein silmät virkatuista pyörylöistä keskelle vain jämänapit, sisuskin on käyttämätön yksinäinen teddykerä, heh! Pöllön lankana Mambo harmaana.

Mutta voi sitä toisen riemua, tällaisina hetkinä tuntee onnistuneensa.

Viikko on alkanut enemmän ja vähemmän flunssaisissa merkeissä. Miehekäs röhii, kuopus Kepponen on surkea punanenä. Onneksi sentään puolet porukasta on terveenä. Jokin kumma sitkeä lopputalven pöpö.

Nyt jatkamaan neidin ratsastussettiä, kohta pääsette ihmettelemään kolmisormea..

Sniiff..

Z

4 kommenttia:

 1. Kiitos Lila, ainakin rakas tuntuu olevan ja se lienee pääasia;)

  Z

  VastaaPoista
 2. Tuo Pöllö on aivan ihana! Luulen, että yritän itsekin tehdä jossakin vaiheesa tuollaisen!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mari Viirun puolesta, on jo hyvin ansioitunut nukkukaverin ammatissaan. Myös erittäin hyvä esimerkki, miten yksinkertaisesti ja vähistä aineksista saa aikaan kivoja juttuja.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.