tiistai 31. maaliskuuta 2009

Onnellinen heppatyttö
Siinähän ne nyt ovat, lupaamani kolmisormet. Tilaus kuului siis suurinpiirtein niin, että tallihanskat on saatava kevätkäyttöön. Minähän suoritin siis korkeantason teollista vakoilua neiti Nökön toppaisista kaupasta ostetuista ja onnistuivathan ne nyt ainakin niin, että käyttäjä itse on tyytyväinen. Muuten tyyli oli perushuttua alusta loppuun, oli nimittäin kiire saada ne viikonlopuksi valmiiksi ja nythän tässä jäi aikaakin - vieläpä ruhtinaallisesti.

Kyllä huomaa taas, ettei ole tullut neulottua paljonkaan puuvillalankoja, tuo Samos on minun jäljiltäni kuin möykkyinen perunapelto, muttei anneta sen häiritä - käyttäkää suotimia kuvia katsoessanne.

Muuten täällä potilasosasto jatkaa edelleen, Kepposelle on noussut kova kuume ja ilme muuttuu aina vain surkeammaksi. Ei ole paljon nenäänsä vaakatasosta nostanut. Voi poloista, nyt sitten on hännät ja korvatkin ristissä, että se kaikkialla viipottava noro (virus, lankoja saa tulla kyllä vaikka miten monta) menisi ainakin kilometrin tonttimme sivuitse - kiitos!

Nyt kuumaa mustaherukkamehua sniffailemaan, olen päättänyt, etten sairastu.

Halauksin

Z

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.