maanantai 23. maaliskuuta 2009

Vihertää..

Ribbimenninkäiset Esikolle:

Silmukoita: kärjessä 13s/puikolla, varressa pikkuhiljaa lisäten 16s
Koko: 39 (Voi jösses minkä kokoinen jalka sällillä jo on!)
Malli: hyvin tavis kärjestä aloittaen tiimalasikantapäällä
Puikot: 3mm KnitPro Harmoniet 15cm
Lanka: Asa Gjestal Maija, tumma vihreä
Kommentit: perusmallistahan on turha suuria intohimoja kaivella, mutta tästä langasta ei ole kuin hyvää sanottavaa: loistava, kestävä hieman paksumpi perussukkalanka

Valoa oli täysin turha yrittää mistään löytää, paksu pilviverho peittää taivaankannen. Esikko myös tempaisi nuo jo jalkaansa eikä suostu luopumaan enää, että saisin paremman kuvan, joten täytyy tyytyä tähän.

Puikoille siirtyi jälleen neiti Nökön kauluri, sen valmistuminen olisi kuulemma enemmän kuin suotavaa, joten sitä siis seuraavaksi.

Työviikko korkattu jälleen. Kiirettä piisaa, onneksi on kalenterit keksitty - pysyn edes joltisenkin kärryillä mitä milloinkin ja missä. Seuraavaksi on tehtävä myös pieni tunnustus: kävin Silkkitiellä ja vain kaksi kerää oli mukanani palatessani. Mieleni tekisi itseneulottuja sormikkaita, mutta tahdon alpakkaiset ja mustat. Nyt korissa nököttää kaksi kerää TeeTeen Alpakkaa, hyvin synkänpuhuvia nuo kaverukset ovat. Toivottavasti en odota itseltäni liikoja ja saan noista haaveilemani sormikkaat tehtyä. Visio on täysin selvänä jo mielessäni vaan sehän ei aina takaa onnistunutta lopputulosta. Huomattu on, etteivät haaveet ja todellisuus aina kohtaa.

Meillä jännäillään kesän ratsastusleiriä tai oikeammin sitä tuleeko riittävästi osallistujia, muutama vielä tarvitaan niin saavat neidit polleilla kyllikseen. Minun on tunnustettava, etten täysin ymmärrä heppahulluutta sillä en sellaisesta koskaan kärsinyt eivätkä nuo edelleenkään sydäntä sykähdytä. Komeita ja ylväitä eläimiähän nuo ovat, mutta eipä juuri sitten muuta sanottavaa. Mutta - olen todella iloinen, että neidillä on mieleinen harrastus, josta into ei ole vielä laantunut.

Nyt pitänee mennä virittämään tulta uuniin, ilma on jotenkin kostean kolea ja jäytää luita ja ytimiä myöden.

Mukavaista maanantaia

Z

2 kommenttia:

  1. Heips! Mä en myöskään ole koskaan innostunut hevosista ja vois sanoa, että melkein pelkään niitä. 15v nuorempi siskoni on taas ihan eri mieltä asiasta... Hänellä on 2 hevosta ja poni eli heppahöperyyttä ihan riittämiin.
    Mukavaa sunnuntaita sinulle! t.TiiMa

    VastaaPoista
  2. TiiMa: minäkin taidan hiukan arastella hevosia, enkä mielelläni mene ihan lähelle niitä. Antaa siis muiden olla niitä heppahöperöitä vaan;) Kiva kun kävit taas, mukavaa sunnuntaita sinullekin!

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.