torstai 19. marraskuuta 2009

Sortumus hyperventilus!Niin, tunnustan häpeillen, että kaikki nämä kolme ihanaista vyyhtiä ovat tarttuneet tällä viikolla näppeihini. Matkasivat luokseni Secret Woolista ja värit ovat Cornflower, Blossom ja Lichen.

Tämä joulunalusaika on tosiaan hiukan tylsää aikaa sillä suurin osa valmistuneista on julkaisukelvottomia vielä hetken aikaa. Mutta vähitellen tekee mieli virittyä kynttilöiden valoon ja hiljentyä aina hetkittäin paikoilleen, olla vain. Syksy on ollut erittäinkin hektistä kaikkine menoineen ja minulle joulun aika aina merkitsee virallista lupaa hiljentymiseen.

Esikko on ollut hauska, hänestä tulee kuulemma isona joulupukki. Minä puolestani mietin minne piilottaisin joulukalenterinsa, jotta olisi edes jokunen avaamaton luukku vielä jouluaaton lähettyvillä.

Lämpöisin ajatuksin3 kommenttia:

 1. Ihana ammattitoive:D Ajatteleppas itse, vain yksi päivä vuodessa töitä ja loput saa tehdä mitä itse haluaa;) Hih!
  Ihania lankoja olet taas haalinut:)
  Mukavaa viikonloppua sinulle ystäväiseni!
  Lila

  VastaaPoista
 2. Ihanan värisiä lankoja :), Meillä joskus kuopus sanoi tulevaksi ammatikseen ilmapallon pitäjä, ajatukset ovat jonkin verran siitä jo muuttuneet. Joululahjaksi en paljonkaan käsitöitä tee, kun lapset ottavat kaikki heti kun on valmistuneet. Toisen tyttären poikaystävän mummille olen tehnyt sukkia lahjaksi. Hän ei enää jaksa itse kutoa, ja kumminkin tykkää villasukista hirveästi.
  Mukavaa sunnuntai päivää sinulle.

  VastaaPoista
 3. Lila: Jepulis, ryhdytään kaikki joulupukeiksi:)
  Teppana: Vai ilmapallonpitäjä, hihii! Nautihan sinäki sunnuntaistasi.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.