tiistai 17. marraskuuta 2009

Voi väsynyttä tallaajaa!Voi SNY minkä teit ja mikä valinta päivälle! Olen aamuvarhaisesta seisonut messuilla skarppina kuin porkkana ja kun tuossa viiden jälkeen vaivalloisesti kompuroin tukkikoivin autosta postilaatikolle, mikäs siellä olikaan - yllättävä paketti. En siis todellakaan odottanut mitään tulevaksi ja pääkin löi tyhjää emon nimen nähdessäni vaan sitten avattuani sen valkeni, viimeinkin. Sny oli muistanut minua myöhästyneellä synttäripaketilla. Uskotkos SNY, sinun ei todellakaan olisi tarvinnut, en ollenkaan osannut odottaa mitään tällaista.

Entäpä sisältö sitten! Aivan ihanan värinen Mario-myssy ja upeat kämmekkäät helmikirjonnoin eikä palele kaulaakaan sillä koko komeuden kruunaa kauluri. Paketissa olivat vielä salmiakkipätkikset ja luontoarpa (jossa muuten oli voittokin, saan uuden arvan).  Kyllä nyt väsynyt messuilijaa hemmoteltiin. Ihan tippa tuli linssiin, kiitos kaunein sinulle SNY!

Tää taitaa mennä hautomaan kinkkutassujaan suolavedellä ja keittämään kupin Rooibosta hunajalla terästettynä. Tänään en taida ahteriani sohvalta nostaa, muutaman tikullisen tikutan ja se on siinä. Touhutkaahan te muut minunkin edestäni.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.