torstai 12. marraskuuta 2009

Talvinen tundraTestasinpa vielä toisenkin Puro-värin, Tundran. Ystävä pyysi talvihuivin tekaisemaan ja minähän tein työtä käskettyä. Menekki hiukan alle 3 kerää, reunaan virkattuja nyppyjä koristeeksi. Ohjeen olen napannut joskus muinoin täältä .  Olen aiemmin tehnyt samanlaisen Noro Kureyonista ja sitä on kyllä tullut käytettyä todella paljon. Simppeli pelkistetty malli ja koska on matala ja leveä malliltaan, niin asettuu kaulalle mukavasti. Toivottavasti pidät L.? Lämmikkeeksi flunssaiseen kaulaan?

Eilen kokoonnuimme taas Länskäri-neulojien kanssa ja nopeasti taas vilahti reilut pari tuntia. Olimme tällä kertaa viiden naisen voimin Nummelassa, Presso kohteena sielläkin ja ihan hyvin siellä onnistui tikuttaminen eikä kukaan meistä häiriintynyt sen paremmin kuin mekään muista. Ensi kerralla sitten taas Lohjalla kuukauden päästä.

Tänään sitten minäkin kävin sen paljon puhutun possupiikin hakemassa. Olin viisaasti hiukan etuajassa paikalla ja vuoronumerolla 30 ja kuuden rokottajan vauhdilla ei mennyt kauankaan aikaa. Suurimman osan ajasta jonotin sitä rokotuksen alkua. Tikutin odottaessa sukkaa ja meillä oli jonotuskumppaneiden (vanhempia rouvia) kanssa oikein rattoisaa pohtiessamme kärjestä aloitetun sukan syvintä olemusta ja sitä kautta käsitöitä laidasta laitaan. Nyt on vain hitusen arka käsivarsi, muuten olo oikein hyvä. Toivottavasti näin jatkuukin. Esikko sai omansa eilen eikä hänkään ole pientä arkuutta lukuunottamatta reagoinut enempää, hyvä näin.

Nyt sitten Liza Marklundin ja höyhensaarten suuntaan!

5 kommenttia:

 1. Ihana, ihana, ihana :D
  Tarvitseeko muuta sanoa;)?
  Lila

  VastaaPoista
 2. Neidille näytin ja kysyi että meinaanko nähdä tuon joskus. Lupasi laittaa talteen itseään varten, rontti! Tosin ei taida tunteä äitiään, en näytä tätä hänelle kun saan hyppysiini;)
  Lila

  VastaaPoista
 3. Tiukasti omaan käyttöön vaan Lila, nämä neitimme alkavat olla sen ikäisiä, että kaikki omaisuutemme lähtee realisointiin ellemme ole varuillamme. Mukavaa messumatkaa sinulle, olen aika vihreä kateudesta (tahtoisin sinne myös)

  VastaaPoista
 4. Meidän tyttö sai piikin maanantai aamuna. Illalla nousi sitten kuume, hänellä oli särkyä selässä, käsissä, jaloissa, niskassa, päässä. Häntä huimasi ja oli muutenkin huono olo :( Poika pitäisi tänään saada piikin, toivotaan että hänelle ei tule yhtä lailla näitä sivuvaikutuksia. Itse saan odottaa vielä jonkun aikaa ennen kuin tulee minun vuoro saada rokote...

  VastaaPoista
 5. Harmillista Mikaela, että teillä tuli noinkin paljon oireita. Toivotaan, että on ollut ottamisen väärti tuo piikki.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.