lauantai 16. tammikuuta 2010

Lauantain lohtuneulontaa

Koska lauantai koitti minulle ja Kuopus Kepposelle molemmille ankeana, olemme molemmat ankarasti vatsakipuisia. Niinpä päätin, olon särkylääkkeen oton jälkeen aavistuksen helpottaessa, saattaa keskeneräisen lohtuneuletyön loppuun. Tuossa ainakin reilu viikko sitten bongasin Keskiäkäisen blogista hauskan helppotöisen kaulurin ja niinpä se etsiytyi minunkin puikoilleni. Kaipasin tuolloin lohduketta erinäisten epäonnisten sukkaprojektien jälkeen ja tänäänkin tuo hauska pikku työ lohdukkeena sitten toimi, joten kerrassaan varsinainen lohtutyö siis.

Kuvien laatu on mitä on, en nyt jaksa lähteä ulos loikkimaan eikä ole oikein kuvausassistenttiakaan, joten sumea omakuva ja Mr Maljakko saavat kelvata.


Kyseessä siis Wham Bam (Ravelry-linkki)

Lankana käytin Sublimen mustaa merinokashmiria sekä Gedifran Riana Coloria yhdessä, molempia meni se 50 gramman kerä. Olen oikein tyytyväinen pieneen välipalatyöhöni ja tekaisen näitä kyllä noista jämäkeränöttösistä vielä enemmänkin.

Huomaatteko muuten, että taisin ommella sauman väärään kohtaan? No, en käy tuota enää korjaamaan, kelpaa ihan tällaisena käytössä. Nyt pitää jokin kiva pipo tuohon kaveriksi tikuttaa.

Nyt lähden korjaamaan Peikon murtunutta jalkaa ja sitten seuraavan lohtuneuleen kimppuun.


1 kommentti:

  1. Kivan näköinen kauluri :)
    Paranemista teille sinne!
    Lila

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.