maanantai 25. tammikuuta 2010

Väri-iloa kaulalle

Mallihan on se Wham Bam, jollaisen jo yhden aiemmin esittelinkin. Tähän lankaan ja väriin erityisesti rakastuin niin, että tuo on majaillut kaulallani tauotta niin sisällä kuin ulkona valmistumisestaan asti. Ihana kertakaikkiaan. Mr Maljakko jälleen ryhdikkäänä poseeraa.

Ja koska rakastuin lankaan niin tulisesti, niin tässä vielä lähempää sama ihanuus, Cool Flamme, vyöte on jo aikaa sitten hävinnyt, joten tarkempia tietoja en pysty kertomaan. Tämä lienee kuitenkin aika yksyhteen Novitan Rustikan kanssa, niin metreiltään (100g/100m) kuin koostumukseltaankin, sekoitehan tämä. Mutta päivän kokemuksella en voi kuin kehua, lämmittää suloisesti.Pakkasta riittää, samoin lunta. Niinpä onkin oivallista sytytellä tuli tuvan uuniin ja kenties lämmitän vielä poikkeuksellisesti saunankin. Sinne lauteille on aina niin ihana pötkähtää lämmittelemään.

Ai niin, olemme saaneet uuden lemmikin: juoksee tuolla välikatolla sprintterin lailla ja näyttää pitkää nenää kaikille myrkkysyöteillemme, pah!6 kommenttia:

  1. Ihanan herrrkut värit! Hömph, viime yönä kävelin miltei kirjaimellisesti rottaan [yyyöööök]. Oli mussuttamassa talipalloa puiston pensasaidassa. Kaupungissa on heti rotat paikalla, kun jossain on sapuskaa. Taika kiljui riemusta - jee, jahtiin! Mut hihna oli liian lyhyt. En koskaan unohda sitä rottaa, jonka neiti nappasi päiväkodin aidan vierestä. Siimahäntä viuhuen lensi pääni yli...

    VastaaPoista
  2. Pau: Auts ja apua, ilmiselvästi täällä siis tarvittaisiin yksi kappale Taikaa jahtiin;)

    VastaaPoista
  3. Meillä asui kotona aikoinaan hiiri tai hiiriä katolla eikä haitannut...nyt sama ja musta taas ihana ääni kun ne vipeltää...tietty jos ne tuhoja tekis niin sit harmittas. Kunhan eivät tule sisälle ei sillä että pelkäisin! Vaan kun tuo Iida tyttö on sellainen peto niiden suhteen:( ja kyllä sitten toinenkin intoutuu..
    Cool flamme tweed tiedot mulla olis jos sama kuin sun... 49% uld 48% acryl ja 3%viscose 100g=100m

    VastaaPoista
  4. Meillä on kyseisiä lemmikkejä riittänyt muina vuosina, vaan ei ripahdustakaan tänä talvena. Alkuun ei ollut yhtään kissaa, seitsemän vuotta yksi kissa (yhden hiiren sai tapettua) ja nyt kolme kissaa ollut syksystä, eikä hiiristä tietoakaan... Mistä lie johtuu oikeasti tuo meidän hiirettömyys, kulkeeko kylillä huhu kolmen koplasta, sillä naapureilla kyllä hiiriä sisällä piisannut...

    VastaaPoista
  5. Heidi: Kiitos langan tiedoista, olkaatten onnellisia Iidan petomaisesta luonteesta. Anni kyllä räyhää ja räksyttää rapinaa, muttei muuta tee.

    Mammutti: Pitäisiköhän tuo meidänkin katras ottaa sisälle yöksi josko sprintterihiirikin pakkaisi kapsäkkinsä ja lähtisi;) Ulkona noita kyllä napsivat minkä ennättävät.

    VastaaPoista
  6. Minäkin olen yrittänyt tuhota vanhoja paksuja langanloppuja Wham Bam -kaulureihin. Viime viikolla tein pari ja niiden seuraksi yksinkertaiset ainaoikein-kämmekkäät. En vaan ole ehtinyt vielä kuvata ja blogata niitä.

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.