sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Mistä tunnistat sä neulojan?

No, vaikkapa tällaisesta. Minua rupesi huvittamaan, kun omaani vilkaisin. Normaalien avainten lisäksi siitä löytyy lähes kaikki minulle tarpeellinen: mittanauha, jota tarvitsen useinkin liikkeellä ollessani, ystäväkullalta saatu suojelusenkeli sekä neulelangan katkaisin (jota muuten on käytetty monen muunkin jutun katkaisuun). Tällä on pärjätty tähän asti, saas nähdä kertyykö tuohon ajan mittaan vielä jotakin muutakin epätavallista.Ja koska nyt vekkuliksi haluan heittäytyä, niin heitänpä "huulenkin".

Mikä on tämä viikon luontoääni?
 • noin 150cm korkea
 • huutelee äääällä alkavia sanoja tämän tästä
 • on ylettömän rakas luppakorva

Menen jatkamaan tikutusta, ennen sitä kuitenkin kaikille mielettömän mukavaa uutta viikkoa!


3 kommenttia:

 1. Hyvää loppuviikkoa sinne. Kivat on avainperät sulla. Mulla on tyttären sellainen solmumenetelmällä tehty nauha, työpaikan ja kodin avaimet, sekä auton avain. Mä haluun kans tommosen langankatkasijan. Meillä luontoääni on mun yskä, jatkunut jo melkein 3kk, tänään kävin hakeen antibiootit, ehkä se sillä saadaan loppumaan.
  Kutimissa on meneillään omalla ohjeella taas sukat Jussi langasta. Alku taipaleella kylläkin.

  VastaaPoista
 2. Alpakka?!? Heh, hyvä on avianlenkissä varustus. Minulla taas on käsilaukussa usein otsalamppu pimeillä automatkoilla askarteluun ja lukemiseeen, kesäaikaan saattaa olla keinomatopurkki... koskaan ei voi tietää, kun on sopiva onkipaikka hollilla ;)

  VastaaPoista
 3. Teppana: Voi sentään mikä ikävä harmi sinulla, jospa se biooteilla siitä pois ryömisi. Avaimenperiin taitaa kerääntyä yleensä tosiaan kaikenlaista tunnepuolelta arvokasta:)

  Pau: Hihii, ei ihan alpakka vaan Kuopus Kepponen. Tuo otsalamppu olisikin mainio vaan epäilen, että jo valovirkkuukoukustakin häikäistyvä miehekäs saisi varmaan kolmannen asteen kuulustelutuntemuksen. Heh, vai matopurkki, mutta onkiminen kuulostaa tosi rentouttavalta puuhalta.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.