sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Vihertää jo


Viherryssukat 2

Lanka: Itsekoolattu 100% merinovilla Titityystä, muistelisin 100g/360m?
Malli: Oma, kärjestä aloittaen varressa nostettuja silmukoita
Silmukat: Kärjessä 15s/puikolla, varressa 16s, koko pienehkö 39
Fiilis: Lanka on ihanaa neulottavaa, todella pehmoista, joka toisaalta varmaankin tekee sen, ettei näitä ihan saapaskäyttöön kyllä voi laittaa. Hemmottelu-/kotisukat näistä siis tulee.Vaikka kuinka yritin sitä aurinkoa etsiä, ei sitä missään näkynyt ja kovin harmaita ovat siis ulkokuvatkin.

Sunnuntai on siis harmaa ja pilvinen, hiljakseen tiputtelee märkiä hiutaleita. Kevät hoi, minne oikein karkasit?9 kommenttia:

 1. Kauniit sukat!
  Lunta satelee tasaiseen tahtiin edelleen, alkoi aamupäivällä, niin talvista että... Kyllä kevättä odotetaan, tosin meillä piha todennäköisesti muuttuu savikylpyläksi, voihan kura. Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Lila=)

  Mammutti: Kiitos:) Meillä ihan sama ongelma pihan kanssa. Toivotaan sen kevään sieltä vielä tulevan.

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköiset tuli sukista! Koskas opetellaan sitä kantapäätä???!!! Muuten, olitkos liikenteessä Nummelassa tänä aamuna puoli yhdeksän tiimoilla... luulen bonganneeni sinut pariinkin kertaan vaalean v:n ratista... =)

  VastaaPoista
 4. Ihanan väriset sukat, tulee ihan kesä mieleen. En olekaan vähään aikaan ehtinyt kurkkimaan tänne.

  VastaaPoista
 5. Pelagia:)Kiitos kiitos! Ihan olen avoin ehdotuksille ajankohdasta, vain tuo Esikko välillä rajoittaa, mutta helpompi varmasti niin päin, että ehdotat sinulle sopivaa hetkeä;) Taisit kyllä nähdä oikein - muistelen pörränneeni siinä keskustassa ennen Lohjan suuntaan singahdusta;D Lohjalle piti keretä yhdeksäksi.

  VastaaPoista
 6. Teppana: Mukavaa, että poikkesit taas, aurinkoisia kevätpäiviä taas odotellaan, lunta tuprii taivaalta jälleen..

  VastaaPoista
 7. Luin tuolta kissajuttujasi ja tuo teidän Valtteri pantterin ominaisuudet passaavat meidänkin vanhempaan kissaan vallan hyvin. Ihania kisuja teillä ja paljon, meillä vaan kaksi.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.