lauantai 27. maaliskuuta 2010

Peruspipa


Peruspipa

Malli: perusperus, ei siis ohjetta
Lanka: täältä ( hauska sattuma tuo kaupan nimi vrt. blogin nimi )käsinvärjättyä 7V.
Kenelle: Neiti Nökö, tallitarpeisiin
Muuta: koriste irroitettava heijastinmalli
Fiilis: tämän henkeäsalpaavan vaikean työn jälkeen jokin simppelimpi malli voisi olla paikallaan??

Jälleen kerran lauantai. Tuntuu, että nämä viikot vilahtavat huimaa vauhtia ohitse. Minä olen nauttinut leppoisasta oleskelusta, kun kerran voin. Esikko on tukitädillään ja kotiutuu vasta huomenna. Tänään vielä ohjelmassa sauna, Miehekäs tuolla täyttää kaivoa, vesiongelman ratkaisut ovat vain väliaikaisia. Mutta onneksi kevät vielä joskus tulee ja kaivokin taas täyttyy. Uskotteko - velipoika on saanut tottua pyykkikassin kanssa vieraisille tunkevaan siskoon, heh! Onneksi on huumorintajuinen kaveri ja tyytyy sukkapalkkaan. Uhkasi tuo jotakin muutakin vielä konelainasta pyytää, mutta katsotaan mitä vielä keksii ehdottaa.

Mukavaa viikonloppua itse kullekin.


6 kommenttia:

 1. Mukavan näköinen pipo :)! Kivasti antaa ilmettä tuo koriste. Blogissani olisi muuten sinulle tunnustus :)! Ja meiliäkin laittelin ...

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anette:) Toivottavasti sekavasta sepustuksestani oli jotakin apua;)

  VastaaPoista
 3. Kävin (taas kerran) täällä kuolaamassa sun Wollmeiseja. Onneksi niiden ostaminen on melko vaikeaa, muuten niitä olisi vielä enemmän. Mulla nyt ei ole VASTA kuin KILO, mutta mutta..

  VastaaPoista
 4. Taija K: Hih:) Ymmärrän sinua täysin, minut on kyllä vallannut täydellinen Wollmeise-hulluus, ihan ei kilo riitä varaston kooksi;) Ajattelen kuitenkin niin, etten polta enkä juopottele, joten muutama lankakerä saa kerääntyäkin..

  VastaaPoista
 5. Kyllä oli apua kovastikin :)! Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 6. Ompa kaunis ja kauniin värinen pipo:) Hauska idea tuo kun tuon koristeen voi irrottaa. Meillä kyllä neiti hukkaisi heti...

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.