keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Zzzz...

Taidan nukkua istualtani, ihan puhki poikki olo. Painelen kohta kyllä peiton alle ja nukkumaan, joten jospa se tästä. Saisi kyllä jo kevät valoineen tulla, jotta tämäkin äiti piristyisi.

Ennen peiton alle hyppyä taidan kuitenkin esitellä yhdet valmistuneet ja toiset turmion tulokset:



Viherryssukat Esikon tukitädille

Koko noin 40
Lankana käytin Shibui Sockia 100% merinovilla, tumma smaragdinvihreä - jälleen olen kadottanut vyötteen jonnekin sekä Wollmeisen jämiä, tästäkään väristä ei mitään hajua, sellainen turkoosinvihervä

Jälleen kerran tutusti sieltä varpaista aloittaen, tiimalasiin turvautuen ja italiaanosti lopettaen, mihin sitä hyväksi havaituista tavoistaan poikkeaisi.

Bloggari pahoittelee pimeää kuvaa, vaan nuo salamalla otetut ovat ihan hirveitä ja koska valo, kamera ja bloggari eivät kohtaa juuri koskaan, tulos on sitten nähtävissä yllä. Taas yksi syy lisää odotella sitä kevättä.

Turmion tulokset sitten tässä:

 

Wollmeisea nämäkin: Lila Ludmilla, Skandal Um Rosi ja Möhrchen.
Lankataivaani on siis kirkas ja aurinkoinen, toivottavasti teidänkin.

Tää suunnistaa sinne höyhensaarille, joten ensi kertaan!

4 kommenttia:

  1. Ompas aurinkoinen lanka, siitä saa ehken vähän valoa.
    Kauniit sukat olet tehnyt.

    VastaaPoista
  2. Ihanan väriset sukat! Kuin myös nuo uudet langat! Jospa aika riittäisi kaikkeen, niin kyllä puikkoihin tarttuisin minäkin tiheämmin... Sain aikaiseksi aloittaa Rinsessa -pipon, joka yllättäen ei ollut hankala edes minun taidoilleni, mutta silti työn etenemisen tahti on sitä luokkaa, että mahtaakohan edes valmistua täksi talveksi... Tietysti, jos olisin nytkin tuolla sohvalla kutimeni kanssa, niin ehkä voisi olla mahdollisuuksien rajoissa ;)...

    VastaaPoista
  3. Anette: Kyllä se siitä se neulominenkin edistyy, älä huoli:) Minullakin meni noihin Viherryksiin erinäinen määrä viikkoja.

    Aikaa minäkin tahtoisin lisää, mistähän tehtäisiin kimppatilaus siitä?

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.